Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Kirjafriikki.

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Alun perin julkaissut sirri Katso viesti

  Heh, onko joku muuttanut meiltä sinne?... jospa meillä alkaisi silmälasit ym pysyä nyt tallessa


  Kirjastotunnuksia ei saakaan verkosta, ne pitää hakea kirjastosta. Tai siis PIN-koodia.
  Jaksaisikohan sitä siellä käydä huomenna...ja uskaltaisi...ettei saisi pöpöjä....?

  Kommentti


  • Oletteko käyttäneet niitä Celian äänikirjoja, joita voi kuunnella verkossa?
   Niidenkin PIN-koodi pitää hakea kirjastosta. Ajattelin sellaisen hankkia.

   Kommentti   • Mika Waltarin Valtakunnan salaisuus oli mielenkiintoista luettavaa. Muutakin häneltä olen lukenut aikoinaan, mutta nyt pitää vielä lukea loputkin. Aamulehti oli julkaissut P.Rajalan kuvauksen salapoliisitoiminnastaan Waltarin Johannes Angelos- kirjaa koskien. Luin ihan nettiversiosta sen. Mielenkiintoinen juttu. Arvostukseni kasvoi kumpaakin tutkija-kirjailijaa kohtaan.

    Kommentti


    • Waltarin Johannes Angelos on valtavan hyvä romaani. Pidän siitä enemmän kuin Sinuhesta.
     Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

     Kommentti


     • Tällä hetkellä menossa enempi tietokirjaa: Gay Widdrington: The History Of The Shih Tzu. Kirjahyllystä on tullut ulos myös Carl Johan Adlercreutzin Koirarotujen maailma sekä Wenzel Hagelstamin Uusi antiikkikirja 1900-1980. Vielä löytyy sohvapöydältä Ikean uusin kuvasto ja Leena Lehtolaisen Surunpotku. Ja Raamattuja 2kpl - 38 ja 92 -käännökset. Näillä mennään.
      "Vielä minä sanon: älköön kukaan luulko minua mielettömäksi; mutta vaikka olisinkin, ottakaa minut mieletönnäkin vastaan, että minäkin saisin hiukan kerskata."
      2.Kor.11:16

      Kommentti


      • Eilen otin juuri Nobel-palkitun japanilaissyntyisen, brittiläisen kirjailijan kirjoittamia kirjoja 3 jotka olivat kirjastossa. Hän on kirjoittanut vain 9 kirjaa yhteensä. Ainakin yhdestä on tehty elokuvakin. Olen sen aikoinaan nähnyt. Oletteko muut lukeneet tai nähneet filmin??

       Menin hakemaan tilaamaani kirjaa, Puolimatka, Narsismi vanhemmuudessa. Tapio Puolimatkan rouvan kirjoittama. Suosittelen!!! Onko joku lukenut??

       Kommentti


       • ^En ole lukenut, mutta tuo kirja oli hiljattain esittelyssä tv7:ssa Cafe Raamatussa. Ohjelmassa ainakin tuli paljon sellaista näkökulmaa, miten itsekin olen aihetta ajatellut. Oli mielenkiintoinen.
        "Vielä minä sanon: älköön kukaan luulko minua mielettömäksi; mutta vaikka olisinkin, ottakaa minut mieletönnäkin vastaan, että minäkin saisin hiukan kerskata."
        2.Kor.11:16

        Kommentti


        • Siellä minäkin sen kuulin ja heti tilasin kirjastosta. Hankkivat sen. Upouusi. Olen eka lukija, kiitos kaupungillemme.

         Kommentti


         • https://sacrum.fi/sieluani-et-saa

          Minna Rissanen, Sieluani et saa.

          Vuonna 2011 ilmestynyt kirja. Jälleen yksi ihana todistus Jumalan konkreettisesta avusta.

          "Minna Rissanen kuvaa kirjassaan Sieluani et saa elämäänsä narsistin vaimona ja pitkää toipumisprosessiaan avioliiton jälkeen. Poiminnot omista päiväkirjoista sekä entisen miehen kirjeistä tekevät kirjasta hyvin henkilökohtaisen. Lisäpainoa tuovat myös lyhyet tietoiskut.

          Minna Rissanen menetti itse lähes kaiken: ihmisarvonsa, identiteettinsä ja itsetuntonsa. Suhteesta irtautuminen vaati suuria henkilökohtaisia uhrauksia. Eivätkä haavat parantuneet unohtamalla ja kieltämällä ne tai suuntaamalla tarmo työhön ja harrastuksiin — oli uskallettava palata takaisin elämänsä raunioille ja katsoa menneisyyttä silmästä silmään.

          Sieluani et saa -kirja auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään narsistien toimintatapoja. Se on kirjoitettu auttamaan heitä, jotka vielä etsivät tietä sisäiseen paranemiseen."

          https://www.youtube.com/watch?v=5NCvPeL5GiA
          Kaikki saavat tulla, Kuusankosken kirkon nuorisokuoro

          Kommentti

          Työstää...
          X