Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Kissanystävät

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Alun perin julkaissut aksu521 Katso viesti
  ...Harmikissa on poissa
  Oi, surullista. Kuinka vanhaksi Harmi eli?

  Kommentti


  • Tuolla olikin toisessa ketjussa kerrottu, että Harmi eli 12 vuotiaaksi.

   Kommentti


   • Surullista kun hyvä kissa-ystävä kuolee, mutta siellä hän kissojen taivaassa leikkii muiden kissojen kanssa. Lohdutusta aksulle. ❤
    Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

    Kommentti


    • 3kissaa täällä susirajalla on ilves syönyt,nyt on muuttotäpinät tampereelle hervantaan .Vaimon kanssa laitettiin taivaan Isälle tilaus kissestä,veljet ja siskoni ihmettelee kun kisset ja koirat tulee hassusti.Nyt on kisse tulossa leikattu kolli mau niminen,ei varsin syödyksi tule kerros talon 5kerros.Varmaankaan ilves ei osaa käyttää hissiä,Ritu koira kun kuulee kissestä häntä veivaa tulisesti , syödyn kissan kanssa olivat kavereita .Tassumaisia terveisiä ja siunattua kesää .

     Kommentti


     • Rakas kissani joka on kanssani kokenut ilot ja suuret surut pääsee tänään kissojen taivaaseen. Kiitän hänestä ja hyvästä seurastaan ja viisaudestaan ja rakkaudestaan minua kohtaan. Tosin hän ollut oikukas ja siksi joutuu lähtemään, ei ymmärrä ettei saa purra emäntää päivystyskuntoon.
      Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

      Kommentti


      • Alun perin julkaissut Abditus Katso viesti
       Rakas kissani joka on kanssani kokenut ilot ja suuret surut pääsee tänään kissojen taivaaseen. Kiitän hänestä ja hyvästä seurastaan ja viisaudestaan ja rakkaudestaan minua kohtaan. Tosin hän ollut oikukas ja siksi joutuu lähtemään, ei ymmärrä ettei saa purra emäntää päivystyskuntoon.
       Voi surua...pakkohan tuo kuitenkin on, jos eläin on sairastunut - eihän tuo sen käytös ihan normaali ole. Kissat ovat suloisia, mutta vihainen kissa on raateleva. Kokemusta on molemmista ääripäistä.

       Kommentti


       • Voi abditus, kova paikka luopua rakkaasta kisusta....surun aika....luopumisen surun....ihana kun kirjoitit niin kauniisti hanesta, enosaa hymioita laittaa. Muistelen yhta erkki lemisen runoa,,,en nyt muista,,,kun olen niin vasynyt. Laitan kun jaksan jonkun sakeen.

        Kommentti


        • Minulla on suuri suru.
         Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

         Kommentti


         • Voi että, sääli ystävän menetystä mutta oikein teet kun päästät lemmikin sinne kissojen taivaaseen kuten sanoit. Meillä taasen on kissoja nyt vähän liikaakin. Syksyllä saamamme uusi kisu sai pennut ja nyt kaikki 4 pientä ja äitinsä vipeltävät kaikkien ilona uudella sohvalla, hyllyillä, lasten lelujen seassa, saunan lauteilla yms paikoissa. Onhan ne kivoja ja hellyttäviäkin kun luottavainen kisu tulee viereen/syliin ja nukahtaa. Muutaman viikon päästä tullaan luovutusikään ja saisi kolme? löytää uuden kodin.
          Kotiseurakuntani on luterilainen

          Kommentti


          • Alun perin julkaissut aksu521 Katso viesti
           ...Harmikissa on poissa
           Oi, Harmi on poissa. oLI NIIN MUKAVA AINA ennen kuulla Harmista, tosi surullista. mITEN JAKSELET. Minne hautasit HARMIN. Miekin jouduin luopumaan miun ihanasta kultsusta, hANISTA. Laitan joskus kuvia kun opin ja saan poytakoneelta kaikki kuvat muistitikulle. oLETKO LAITTANUT Harmin kuvia tanne , olet varmaan.

           Kommentti


           • Alun perin julkaissut Abditus Katso viesti
            Minulla on suuri suru.
            ymmarran...itke vaan kun on itkuna aika.
            yRITIN ELEN SOITTAA..Saitko miun numeron, nyt en muista.

            Kommentti


            • Alun perin julkaissut Pienviljelijä Katso viesti
             Voi että, sääli ystävän menetystä mutta oikein teet kun päästät lemmikin sinne kissojen taivaaseen kuten sanoit. Meillä taasen on kissoja nyt vähän liikaakin. Syksyllä saamamme uusi kisu sai pennut ja nyt kaikki 4 pientä ja äitinsä vipeltävät kaikkien ilona uudella sohvalla, hyllyillä, lasten lelujen seassa, saunan lauteilla yms paikoissa. Onhan ne kivoja ja hellyttäviäkin kun luottavainen kisu tulee viereen/syliin ja nukahtaa. Muutaman viikon päästä tullaan luovutusikään ja saisi kolme? löytää uuden kodin.
             hei Pienviljelija. Hyva meininki teilla kun kissanpennut vilistaa..

             Kommentti


             • Alun perin julkaissut risto-reipas Katso viesti
              3kissaa täällä susirajalla on ilves syönyt,nyt on muuttotäpinät tampereelle hervantaan .Vaimon kanssa laitettiin taivaan Isälle tilaus kissestä,veljet ja siskoni ihmettelee kun kisset ja koirat tulee hassusti.Nyt on kisse tulossa leikattu kolli mau niminen,ei varsin syödyksi tule kerros talon 5kerros.Varmaankaan ilves ei osaa käyttää hissiä,Ritu koira kun kuulee kissestä häntä veivaa tulisesti , syödyn kissan kanssa olivat kavereita .Tassumaisia terveisiä ja siunattua kesää .
              Kiva nimi kisulla, MAU, taitaa olla enne, kun kolli voi alkaa naukua, no ei ehka kun on kolli, siis tarkoitin etta alkaako oikein mousuta.
              kIITOS TOSI MUKAVISTA terveisista. jA onnnea ja siunausta uuteen kotiin seka siunausta teille molemmille vaimon kannsa.

              Kommentti


              • Alun perin julkaissut Hopealanka Katso viesti

               hei Pienviljelija. Hyva meininki teilla kun kissanpennut vilistaa..
               ...ja kahdelle varmistui jatkosijoituspaikka juuri. Yksi (ainut kolli) ainakin jää meille. Ttarkoitus olisi antaa tuo kolmas tyttö myös eteenpäin enemmän iloa tarvitsevalle.
               Kotiseurakuntani on luterilainen

               Kommentti


               • Hyvä kun kodit löytyy.

                Aioin neuloa kivat kissasukat kahdelle, miniälle ja anopille, joululahjaksi. Ovat kissafaneja

                Kommentti

                Työstää...
                X