Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Kissanystävät

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Kisu nimittäin vihdoin salli koirien kiivetä sohvalle,kunhan ovat kohteliaita eivätkä yritä mennä liian lähelle nuuskimaan.

  DSCF3687 by Saara Jokunen, on Flickr
  Viimeisin muokkaaja sandia; 30-10-17, 02:14.

  Kommentti


  • Tästä on jo aikaa kun pohdin vaimon kanssa ,bileamin aasia joka puhui hänelle.Olimme autossa koira kökötti takapenkillä kun kysytiin koiraltamme oliko ollut soppa hyvää.koira vasta selvästi kyllä.Kisselle kysymys ruuasta myös vastasi hyvää .Musta tosihauska juttu oli ,luomakunta odottaa vapautumistaa siihen mitä oli ennen syntiin lankeemista.Uudet taivaat uudet maat kaikki on kohdallaan Jeesuksen veren kautta pääsee perille .syksyistä suíunausta

   Kommentti


   • Sandia. Kisusi on tainnut kotiutua nopeasti, hänen ilmeensä näyttää tyytyväiseltä.
    katso siis elohimin hyvyyttä ja ankaruutta, ankaruutta langenneita kohtaan, ja hyvyyttä sinua kohtaan, jos hyvyydessä pysyt, muutoin myös sinut hakataan irti. [room. 11:22]

    Kommentti


    • Juu se on ihan hyvä kissa.
     En vielä tosin täysin luota koiriini. Peloittaa kun tuo kokoero on niin suuri.
     Niiden on jossain tilanteessa pakko selvittää välit keskenään. En vain tiedä milloin sen aika on. Koirat ovat ihan nöyriä ja kilttejä kun olemme kaikki yhdessä.
     Kyllä koirat haluaa sen nuuskia läpikotaisin, mutta minä en siihen vielä valmis.

     Kommentti


     • Joo, eläinten pitää keskenään selvittää välinsä ja se kuka määrää talossa. Tuskin koirasi tekee kissalle pahaa, olisi varmaan jo antanut sellaista merkkiä jos olisi vaara, mutta kyllähän se vähän pelotta mitä voisi tapahtua. Aikoinaan siskollani oli paimenkoira ja kissanpentu juoksi perässä ja roikkui hännässä, koira ei ollut moksiskaan.
      Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

      Kommentti


      • Juu kyllä ne yleensä tottuu toisiinsa. Mutta en ole koskaan ennen tuonut kissaa kun on ennestään kaksi koiraa. Paljon riippuu kuka on kotona ennestään ja miten siitä eteenpäin. No kisu on kyllä osoittautunut monella tapaa hyväksi ja älykkääksi kissaksi ja ajaa itseään läpi perheenjäsenenä.

       Kommentti


       • Tuossa vielä toinen tyttären ottama kuva.
        kitty too by Saara Jokunen, on Flickr

        Kommentti


        • Muirean ja itsetietoisen näköinen kuten kissoilla on tapana.
         Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

         Kommentti


         • Ottaa vähänpannuun roopen koirakaveri ritu ,käytettiin eläin lääkärissä pitkällelevinyt syöpä jouduttiin ritu päästää koirien hautausmaalle ,kyllä itkettiin.Entisen asunnon homevauriot nopeutti sairastumista,järetön tulehdus kierre on multakin pois kun pääsi eroon siitä talon ryskästä.Ritu ryki verta räkää siin talossa ,muutettiin länsi suomeen on hieno asunto home ongelmat loppu siihen

          Kommentti


          • 2 koiraamme ja uusi kissamme ovat alkaneet tottua toisiinsa. Kauan siinä on mennyt. Aino (pitbullsekoitus) alkoi tehdä itsenäisesti tuttavuutta joku viikko sitten.
           Aino ja kisu pitävät ikään kuin tuijotuskilpailuja ja pikkuhiljaa alkavat tottua toistensa läsnäoloon. Cosmo ei koskaan ollut uhka vaikka se on paljon isompi. Aino on terrieri ja siinä tuli pari kriisitilannetta kun kisu sähisi ja huitoi tassuaan ja Aino otti sen merkkinä että pitää taistella. Kova kolmintaistelun näköinen mutta ei edes kissa vammautunut eli se kai kuulosti pahemmalta kuin mitä oli. Mutta kyllä kisu pelkäsi sen jälkeen koiria ihan kauheasti.

           Nyt ihan viime aikoina koirat antavat sen jopa kävellä huoneen läpi ja Aino vaan katselee suopean näköisesti. MIkä helpoitus!!!
           Aino ja kisu näyttävät jopa tykkäävän toinen toistensa seurasta.
           Viimeisin muokkaaja sandia; 05-01-18, 17:36.

           Kommentti


           • Nyt kun ovat enemman kavereita, koirat tutkivat kaikki kisun paikat. Cosmo oli kuonollaan kaivanut kissan hiekkalaatikon ja levittanyt hiekat pitkin lattiaa.

            Aino puolestaan oli varastanut kissan ruoan JA tunki sitten itsensa tyton sangyn alla olevaan laatikkoon, mika on kissan piilopaikka. Ei paassyt sielta omin avuin pois.

            Kommentti


            • Kissa alkaa kotiutua yhä paremmin. Eilen löysin sen syömästä miehen tekemää kanakeittoa kattilasta keittiössä.

             Kommentti


             • Alun perin julkaissut Knuut II Pitkä Katso viesti
              On se, mut mieti, jos moista mankumista pitää 24/7 kuunella. Burmat on äänekkäitä, mut ei ne onneksi yöllä melua.

              Ja oikeestaan, mikä tekee kodista kodin? No se, kun yöllä kuulee pikku ääniä, kun kissa touhuaa.

              Lainaan tässä suurta tietäjää. "mikään ei voita kissan ääntä öisin"
              Olipa kivasti sanottu. Kunhan... malttavat olla liikaa riehumatta. Minun kaksi bengaliani malttavat useimmiten. Rapinaa välillä kuuluu. Eilen - tai tänään - menin nukkumaan liian myöhään ilmeisesti, kuvittelivat olevan leikin aika, ja toimin jonkun aikaa juoksumattona sängyssä niille.

              Kommentti


              • Kissojen luonteessa paljon eroja.
               Esimerkiksi kirjakauppa Nappi-kissa tuli mieleen, julkkis.... no joskus lisää

               Kommentti


               • MIes antoi kissalle lempinimen Bruce Lee, kun se sähisee uhkaavasti ja huitoo tassuja koirille. Bruce Lee kanssa kuulumma ääntelee sillai ja huitoo karateliikeitä ilmassa

                Kommentti

                Työstää...
                X