Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Helluntaikirkko / -seurakunta - mitä eroja jäsenelle?

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Helluntaikirkko / -seurakunta - mitä eroja jäsenelle?

  Minulle on epäselvää, mitä eroa on käytännössä helluntaikirkolla ja perinteisellä helluntaiseurakunnalla. Meilläpäin jkv kuohuu nyt asian tiimoilta, kun ilmeisesti rahankeräyslain tulkinta aiheuttaa jnkl muutostarpeen. Infotilaisuus on kyllä tulossa. Jkv tietoa on tullut lähinnä RV-lehdessä ja toisesta äärilaidasta joku antoi luettavaksi Ristin kansa- lehden, jossa taas aivan vastakkaisia näkemyksiä --- kumpi näkemys on oikea?

 • #2
  Nyt valitettavasti näyttää sille ettei tähän kysymykseen ehkä ole vastaaja lähiaikoina paikalla. Voit aloittaa asiasta keskustelun Helluntailiike-osioon, sinne varmaan helpommin löytyy kirjoittajia jotka voivat olla neuvomassa sinua tai yleensä asiasta voidaan keskustella.
  Viimeisin muokkaaja Abditus; 10-01-18, 10:17.
  Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

  Kommentti


  • #3
   rahankeräyslaki tosiaan taustalla, mekin olemme joutuneet sitä käsittelemään. Eduskunnalle jätettiin toissapäivänä uusi aloite jonka pitäisi helpottaa asioita, kun nykyisellä rahankeräyslailla et saa esimerkiksi maksaa kokoustilan vuokraa. En ole vielä ehtinyt näkemään kyseistä tekstiä mutta kuulemma hyvään suuntaan menossa yhdistyspohjaisten kanssa. Helluntaikirkolla ongelmia ei niinkään ole ja lisäksi esim avioliiittoon vihkimisen oikeus.
   ב״ה

   Kommentti

   Työstää...
   X