Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Unien näkemisen merkitys uskovalle

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • #31
  Mulle soitti New Yorkin terrori-iskun jälkeen duuniin eräs nainen, joka kertoi saaneensa unessa informaatiota Osama bin Ladenin olinpaikasta. No missä hän sitten oli? Kuulemma seisoi erään luolan edessä jossakin. Lupasin harkita ilmoittamista joko CIA:lle tai suoraan Valkoiseen taloon. Ehkä ei kannata ottaa uniaan niin vakavasti, että alkaa soittelemaan viranomaisille toiselle puolelle maailmaa. Osamakin sitten löydettiin aikanaan.
  Viimeisin muokkaaja Filologus; 21-01-15, 21:24.

  Kommentti


  • #32
   Ei todellakaan unien perusteella kannata laittaa koneistoja pyörimään, mitä nyt omaan elämään liittyy niin kukapa sitä kieltää seuraamasta toteutuuko enneunet.
   Että teidän lempeytenne tulisi kaikkien ihmisten tietoon..

   Kommentti


   • #33
    Varmaan Jumala opetti jotain edellis yön unessa. Uni oli aika pitkä, joten sitä jaksa alkaa kirjailemaan tähän, mutta se oli sellainen opetus minulle, kuinka paha tulee meihin, ja se tulee ihan kaikista meidän mielestämme pikkujutuistakin.
    Sanamme , eli siis se mitä me suustamme ulos suollamme on erittäin korkeassa roolissa pahuuden suhteen, vaikka se mitä me puhumme ei meistä itsestämme tuntuisikaan sillä hetkellä niin pahalta tai suurelta asialta, että siitä mitään numeroa voisi tehdä, niin kuitenkin Raamattu meitä varoittaa kielestämme, ja siitä että saastumme sen kautta mitä suusta ulos tulee, ja vaikka se ei siis tuntuisikaan isolta asialta, niin silti ne "asiaankuulumattomat" sanamme tekevät juuri sitä mitä Raamattu sanoo, ja ennemmin tai myöhemmin me joudumme AINA maksamaan näistä sanojemme synneistä, turhista sanoista jne.

    Me olemme puhtaita ja pyhiä, ja kielellämme likaamme itseämme.

    Oli aika fantastisen Jumalainen uni kaikenkaikkiaan. Opetus oli kai, että pitää pyrkiä aina täyteen rehellisyyteen, puhtauteen, ja kaikki minulle kuulumaton asia, johon sekaannun, tuo likaa puhtauteeni, pyhyyteeni, ja ennen pitkää sitä on kertynyt niin paljon, että joutuu vastuuseen toiminnoistaan, teoistaan, puheistaan, jne. Ehkä suurin opetus tuossa kuitenkin oli se, että minusta vähäpätöiset asiat, eivät olekaan vähäpätöisiä, vaan toimivat jonkunlaisena porttina tai magneettina enemmälle pahuudelle.
    Matt. 12:36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili.
    Siunausta.

    Kommentti


    • #34
     Mitä tämä teistä on?

     Pitkä ällöttävä pitkä ja terävähampainen rotta unessa.

     Tuli lattialuukusta pienen pojan kimppuun. En saanut henkeä en muista itkinkö nyt mies oli siinä ja oli surua suhteesta. Viimein sain sanottua että rotta on sun tai lattialla olevan lapsen/pojan kimpussa. Mies Katkaisi rotan kaulan käänsin pään pois. Paljon puremia kasvoissakin lapsella. Toinen krt rotta tuli alempaa reunaa pitkin ylös. En muista kenen kimppuun kävi. Ja oli kolmaskin krt. Onko uni varoitus? Suhde menee rikki Miehen päättämättömyyteen? Tai on jo. Otin pojan syliin unessa.

     Kommentti

     Työstää...
     X