Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Elämä on toivotonta.

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • En usko lääkkeisiin tälläisissa asioissa. Tunnen monia ihmisiä jotka ovat alkaneet käyttää masennuslääkkeitä ja he ovat täysin muuttuneet. Eivät siis enää normaaleja. Miksi Jeesuksen seuraaminen johtaa lääkkeiden käyttöön? Minä tarvitsen vaimon ja tukan enkä lääkkeitä . Herra voi antaa nämä jos vain tahtoo.

  Kommentti


  • Kummallista kun olen kirjoittanut tänne että saisin rohkaisua ja uskoa toisilta uskovilta mutta päin vastoin. Uskovat täällä sanovat että Jumala ei ole minulle luvannyt mitään eikä anna mitään ja minä tarvitsen lääkkeitä. Olettekohan te lainkaan uskossa? Minullakin on enemmän uskoa kuin teillä. Teidän mukaanne kaikki pitää itse hommata, vaimo myös, eikä Jumala asiaan puutu. Tänne kirjoittaminen on saanut minut vain enemmän epäilemään Jumalaa. Tiedän kuitenkin että Jumala on luvannut vastata ja hän auttaa lopulta. Vielä vain ei ollut sopiva aika.

   Kommentti


   • Jos Aabraham olisi kirjoittanut tänne foorumille ongelmastaan että Jumala ei ole antanut poikaa vaikka on luvannut, niin täällä oltaisiin sanottu että "ei Jumala ole sinulle mitään puhunutkaan, sinun tulee etsiä joku nuori nainen johon yhtyä että saisit pojan, sillä vaimosi on jo vanha. Ja olet masentunut ja tarvitset lääkkeitä". Siinäpä hyvät ja hengelliset neuvot.

    Kommentti


    • Jeesus sanoi että jos teillä olisi uskoa, ettekä epäilisi niin voisitte sanoa vaikka vuorella, että siirry täältä tuonne ja se tapahtuisi. Suomen uskovat ajattelevat että taisi vähän liioitella.

     Kommentti


     • Paras siis turvautua Raamattuun ja itse Herraan. Minä olen tehnyt syntiä, mutta uskon että hän on armollinen. Toivoisin kyllä että uskovillakin olisi enemmän uskoa. Varmasti on monia muitakin jotka tarvitsisivat rohkaisua ja uskon vahvistusta eikä suinkaan lopunkin uskon sammuttamista. Ei lääkkeet ja epäusko auta hengellisissä ongelmissa. Demonit puhuvat uskovan mieleen ja pyrkivät siihen että uskova menettää rauhansa ja uskinsa. Ja sitten uskovat suosittelevat lääkkeitä ja taputtelevat olalle. Hän tarvitsee noiden demonisten ajatusten vastaisia Jumalan ajatuksia. Anteeksi nyt olen kyllä iloinen että olette jaksaneet kuunnella valitustani ja vastailla.

      Kommentti


      • Ymmärrätkö yhtään Daniel mitä tänne kirjoittelet, minä siis todella eilen säikähdin itsemurha uhkailujasi! Olin huolissani sinusta. Kaksi itsemurha yritystä läheltä kohdanneena olin todella todella huolissani Sinusta.

       Olitpa trolli tai et, niin jossain on sentään raja!

       Voit haukkua minua epäuskoiseksi, mitä ikinä sillä yritätkään, niin se ei vähennä minun uskoani Jumalaan yhtään. Jumala on ollut aina minulle vain ja ainoastaan hyvä. Ja oletpa sinä Daniel oikeasti kuka tahansa tai missä tahansa tilanteessa, niin Jumala todella haluaa olla sitä Sinullekin.

       Kommentti


       • Niimpä taitaa Anne olla. Minä olen syntinen. Millä pystyisin tekemään pysyvän parannuksen? Mutta myöskin sinun kirjoituksesi eivät olleet kovin rohkaisevia vaan aika loukkaavia. Minä sanoin että tahtoisin nuoren vaimon. Siis tietysti yli 18vee. Ja sinä siihen että hyi yäk! En minä ole siis mikään 60v. Olen vasta vähän reilu 30v ja on ihan normaalia ainakin suomen ulkopuolella että 20v menee naimisiin 30v kanssa. Isompiakin ikeroja on. Ja on monia jotka menevät naimisiin molempien ollessa nuoria ja heidän liittonsa ei kestä edes yhtä vuotta. Ei tässä ikäero vaan ajatusmaailma ratkaisee. Minusta yli 25v naiset tuntuvat olevan aivan eri aaltopituudella kuin minä. Sitä paitsi melkein kaikki sen ikäiset ovat jo naimisissa. Anteeksi kuitenkin jos sinua tai jotakuta olen loukannut.

        Kommentti


        • Miksi Jumala on niin kova joitakin kohtaan? Minun elämäni täysin mennyt hukkaan. Millä enää saisin nuoruuttani takaisin? Nuoruuttani en lainkaan elänyt. Kärsin kärsin vain odottaen Herraa ja nyt kaikki toivo on mennyt. Raamatussa sanotaan että Herran luottava ei joudu häpeään. Minä totisesto olen koko nuoruuteni luottanut Herraan mutta nyt olen joutunut häpeään. Miten tämä on mahdollista ja miten Jumalakaan enää voisi auttaa ellei muuttaisi minua uudelleen nuoreksi?

         Kommentti


         • Pitäisikö minun vain pyrkiä naimisiin erään ei niin kauniin tytön kanssa kun en kerran muutakaan saa? Pitäisikö vain lopettaa Herran odottaminen ja ottaa sen minkä saa. En kyllä häntä rakasta mutta ei minun elämääni ole mitään hyvää tarkoitettukaan. Ipanat ja nuoretkin nauravat minulle tänäänkin kadulla kaljuuteni tähden.
          Meillä ei ole oikeutta kirota ketään. mode
          Viimeisin muokkaaja hypomenoo; 13-03-18, 18:37.

          Kommentti


          • Kuule Daniel,

           Kysyn tämän ihan vakavalla mielellä:
           -tiedätkö, onko sellaista tyttöä/naista edes olemassa, kuka kelpaisi sinulle olemaan sinun vaimosi? Siis ihan aikuisten oikeesti? Oletko tavannut tällaista ihmistä koskaan?

           Kommentti


           • On niitä vaikka kuinka paljon. Jos vain minä kelpaisin ja jos vain olosuhteet olisivat otolliset.

            Kommentti


            • Alun perin julkaissut Daniel Katso viesti
             Ipanat ja nuoretkin nauravat minulle tänäänkin kadulla kaljuuteni tähden.
             Etkös sinä joskus taannoin kirjoittanut, ettet seurakunnassakaan voi olla ilman hattua? Olet sitten taas päättänyt olla? Kävitkö kysymässä nuorilta, että miksi nauravat? Nuoret ovat nuoria, ihan hakusessa vielä elämästä. Nauravat milloin millekin.

             Kommentti


             • No Anne jos joskus harvoin päätän lähteä ulos ilman lakkia niin varmasti saa siitä kuulla. Joo nuoret ovat nuoria mutta miten kukaan neitokaan kehtaisi tulla vaimokseni ja kulkea ulkona kanssani jos ihmiset ulkona nauravat minulle? Eikö nainen yleensä lua miehen jota voi kunnioittaa? Voiko sellaista miestä kunnioittaa joille lapset ja teinitkin nauravat?

              Kommentti


              • Rakkaus on siitä ihmeellistä, että "rumatkin" asiat ovat toisen silmissä vain söpöä. Eli kun joku sinuun rakastuu, niin se kaljukin on just sitä, mitä hänen silmissään sinussa kuuluukin olla. Tai luomi "väärässä" kohtaa, tapa vinkaista aivastaessa tai ihan mikä tahansa! Se on rakkautta

               Kommentti


               • No joo Anne noin itsekim kokenut asian. Ehkäpä se ikäasiakaan ei ole ongelma. Kumminkaan puolin. Ihmetteoälen vain että miten itse voisin rakastua johonkin hieman varttuneempaan kuin aina olen rakastunut nuoriin siis noin 20v. Mutta kai Jumala sen kumminkin soisi että saisin sellaisen vaimon jota rakastan ja joka rakastaa minua. Tuntuu vain täysin mahdottomalta että sellaista kohtaisin kun ikinä tähän mennessä en ole kohdannut.

                Kommentti

                Työstää...
                X