Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Baabel: Yhdeksän Avainta Homoseksuaalisuuden Hengen Kukistamiseen

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Baabel: Yhdeksän Avainta Homoseksuaalisuuden Hengen Kukistamiseen  (Suomennos John Burtonin artikkelista Charisma -lehdestä)

  Jumala avasi minulle väkevän strategian pysäyttää homoseksuaalin agendan vauhti - ja onnistunutta kampanjaa seuraa lukemattomien ihmisten vapautuminen.

  Rakasta synnistä, vihaa syntiä.

  Onko tämä todella meidän viisaudemme raja?

  Olen varma että LGBT yhteisö on sairas, tylsistynyt ja väsynyt tuohon puolustukseen - ja niin olen minäkin.

  Se ei tarjoa mitään strategista toimintasuunnittelma, ja se paljastaaa että olemme käyttäneet loppuun argumentimme. Syntisen rakastamisen ja synnin vihaamisen jälkeen, mihin me jäämme? Mitä muuta voimme tehdä?

  Tuo toteamus, rakasta syntistä ja vihaa syntiä, tarvitsee todella eläköitymistä.

  Itseasiassa, sen oli tehnyt eräs kuuluisuus joka ei ollut edes Jeesukseen uskova - Gandhi.

  Kun puntaroin tätä rukouksessa, Jumala yllättäen ja väkevästi paljasti selkeän, helposti ymmärrettävän strategian joka, ilman epäilystäkään,pysäyttää nopeasti liikkuvaan homo agenda raiteilleensa.

  Seurakunnan täytyy saada se aikaan. Juonipaljastus: meidän täytyy rukoilla, yhdessä, yhdellä kielellä, Pyhässä Hengessä.

  Homo agendaa ajaa henki. Meidän täytyy pitää tämä mielessä. Tietenkään, me emme taistele ihmisten kanssa. Me taistelemme saastaisien henkien kanssa. Mutta on totta että monet ihmiset ovat liitossa juuri noiden henkien kanssa joita vastaan taistelemme, joten on ikävä kyllä tavallista että tulee sivullisia uhreja. Älä erehdy pitämään sivullisia uhreja taisteluna lihaa ja verta vastaan. Kun olemme tekemisissä pahojen henkien kanssa, ne jotka luopuvat niistä vapautuvat, kun taas nuo jotka tarttuvat niihin kokevat tuomion niiden kanssa.

  "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." - Efesolaiskirje 6:12

  Rukoile että Pyhä Henki vetää monet luopumaan hengistä jotka pitävät heitä vankeinaan tässä massiivisessa strategiassa jota minä kutsun Operaatioksi Baabel avautuu.

  Ehkä meidän täytyy edetä suunnitelmastamme: "rakasta syntistä, vihaa syntiä", suunnitelmaan: "voita henki, vapauta henkilö".


  ENSIMMÄINEN

  "Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi." - 1. Mooses 11:1

  Yhtenäisyys. Jos kristityt tarttuisivat todellisen yhtenäisyyden voimaan, yhteisen pyhän päämäärän ympärille, näkisimme pysäyttämättömän kiehityksen. Jumalan valtakunta liikkuisi voimassa ja salaman nopeudelle.

  "Ja uskovaisten suuressa joukossa oli yksi sydän ja yksi sielu." - Apostolien teot 4:32a

  "... niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen isää." - Roomalaiskirje 15:6

  Ikävä kyllä, seurakunnalta puuttuu yhtenäisyys (ja en puhu ekumeenisestä liikkeestä). Meidän täytyy välittömästi yhdistyä ylemmän huoneen palavaan rukoukseen.

  "Ja hän opetti ja sanoi heille: "Eikö ole kirjoitettu: 'Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi'..." - Markus 11:17

  Tänä päivänä homoseksuaali liike on mahdollisesti kaikista yhdistyneen maan päällä. Heillä on yksi kieli ja yksi tarkoitus. Kaikilla on yhteisymmärrys, ja he soluttautuvat tarkoitukseen johtaa jokaista osa-aluetta yhteiskunnassa.

  "Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle." - Ilmestyskirja 17:13

  Epäpyhä yhtenäisyys oli avain strategia historiassa, se on aivan strategia tänään, ja se tulee olemaan avain strategia aikakauden lopussa kun ihmiset liittoutuvat pedon kanssa.

  Tämän päivän yhtenäisyys homoseksuaalissa liikkeessä on se mikä meidän täytyy huomioida nyt.


  TOINEN

  "Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. Ja he sanoivat toisillensa: 'Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi'. Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina." - 1. Mooses 11:2-3

  Tiilet kuvaavat ihmisten ponnisteluja rakentaa heidän omat kuningaskuntansa. Muistatko Egyptin? Heprealaisilta vaadittiin tekemään tiiliä jotta Faarao voisi jatkaa hänen valtakuntasa rakentamista.

  "Ja farao antoi sinä päivänä käskyn kansan työnteettäjille ja päällysmiehille, sanoen: 'Älkää enää antako kansalle olkia tiilien tekemistä varten niinkuin ennen; he menkööt itse ja kootkoot itselleen oljet'." - 2. Mooses 5:6-7

  Tänään on tiilien tekemisessä massa liikehdintä.

  Yksittäiset tiilet, pantuna yhteen toistensa kanssa, saavat aikaiseksi valtavan kaupungin ja valtavan tornin.

  Lainsäädännön ja homo-myönteisen hallituksen linjauksen tiiliä tehdään ennätys tahtiin. Tarkasti ihmiskäsin tehtyjä tiiliä näkyy monenlaisissa paikoissa kuten Pride-kulkueissa, homo-myönteisissä opetussuunnitelmissa kouluissa, homoavioliiton etenemisessä valtiosta valtioon, viihteessä ja mediassa, mainoskampanjoissa ja läpi vaikuttavien suurien tuotemerkkien. Jokainen tiili saa aikaan tälle epäpyhälle liikkeelle suuremman hyväksynnän.

  Lisäksi, niin kuin Faaraon ja heprealaisten kanssa, tänä päivänä on itse asiassa vahva paine saada kristityt itse tekemään tiiliä!

  Faarao pakotti Jumalan kansan tekemään tiiliä itsellensä, ja tämän päivän homoseksuaali liike yrittää pakottaa Jumalan kansaa tänä päivänä tekemään samaa. Kristittyjä leipureita pakotetaan tekemään hääkakkuja homojen häihin. Uhka, että kristityt pastorit pakotetaan vihkimään homoseksuaaleja, on aivan horisontin takana. Tämä paha henki on kumartunut komentamaan kristittyjä hyväksymään - ja itse asiassa tukemaan - hänen tuhoamis suunnitelmaansa.

  Aivan kuten tiilet poltettiin perusteellisesti Baabelissa, on olemassa perusteellinen, hyvin loppuun asti ajateltu tiilien teko prosessi nyt menossa joka, jos emme nouse vastustamaan, saa aikaiseksi pahuuden kaupungin ja tornin nousemisen.


  KOLMAS

  "Ja he sanoivat: 'Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen...'" - 1. Mooses 11:4a

  Päämäärä tuolloin oli ottaa hallintavalta, ja tuo on myös päämäärä tänään.

  Kaupunki kuvaa suunnitelmaa levittäytyä horisontaalisesti ympäri maailmaa - homoseksuaalisuuden ei tule olla vain hyväksytty, vaan ihmiskunnan johtava valtias. Tämä henki ei halua vain yksinkertaisesti tulla hyväksytyksi - se haluaa hallita.

  Torni kuvaa liittoa taivaan kanssa. Homo-kristitty liike liikkuu eteenpäin valon nopeudella - ja jopa kaikista raamatullisimmilta kuulostavat argumentit sitä vastaan eivät vakuuta noita jotka ovat tämän hengen viekoittelemia. Yhtenäisyys on liian vahva, ja seurakunnan vastakaiku on ollut liian heikko.

  Tämä yhtäaikaisesti horisontaali ja vertikaali homoseksuaalin liikkeen eteneminen on nerokas, vaikkakaan ei omaperäinen. Näimme sen Baabelissa, ja näemme sen jälleen aikakauden lopussa. Antikristuksen strategiaan kuuluu horisontaali maailman hallinta ja vertikaali yksi maailman uskonto. Tuon strategian lopussa, suuren taistelun jälkeen, Jumala voittaa. Jumala on ennakkosuosikki voittajaksi myös tämän päivän taistelussa - mutta seurakunnan täytyy taistella nöyryyden, rakkauden ja rukouksen paikassa.

  "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa." - Ilmestyskirja 19:20


  NELJÄS

  "'... ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan'." - 1. Mooses 11:4b

  Ylpeys (engl. Pride). Nooan vedenpaisumus oli paljon läheisempi todellisuus heille mitä se on meille tänä päivänä, ja he eivät olleet aikeissa antaa tuhonsa tapahtua jälleen. He olivat päättäneet kasvaa voimassaan radikaalin yhtenäisyyden kautta ja uhmata Jumalaa ylpeydellä. He halusivat tehdä itsellensä nimen. Tämä on luciferilainen henki mikä, ylpeydessä, yrittää nousta taivaisiin.

  "Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'" - Jesaja 14:12-14

  Identiteetti. Voimme nähdä kuinka onnistunut vihollinen on ollut, näkemällä kuinka monet ovat täysin vakuuttuneita heidän homoseksuaalisuuden olevan heidän identiteettinsä ydin. Argumentti on, että he ovat syntyneet tuollaisiksi. Se on määrittelevä merkki siitä mitä he ovat henkilönä, ja he ovat ylpeitä siitä.

  Olen väittänyt ennenkin että en usko heidän homoseksuaallisuuden pääasiallisen ajajan olevan himo - se on identiteetti. Kun henkilökohtaiset halut ja kokemukset ovat oksastettu identiteetin tasolle, vihollinen on voittanut päätaistelun. Kun hän on voittanut tuon taistelun useiden ihmisten kanssa, liike tuon hyvin henkilökohtaisen ja ylivoimaisen identiteetin ympärillä tuo tuloksia. Tuo lähes pysäyttämätön yhtenäinen eteneminen on se minkä kanssa olemme tekemisissä tänään.
  "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne." - Ilm. 22:12

  Muinaisia ennustuksia ja näkyjä tulevaisuudesta.

 • #2
  (... jatkuu)

  VIIDES

  "Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet." - 1. Mooses 11:5

  Jumala ei ole poissa. Hän katselee, ja Hän on valmiina liikkumaan. Hänen halunsa, mikä on niin paljon suurempi kuin meidän, on vapauden puolella. Elämän puolella. Hän haluaa liikkeen pysäytetyksi, ja hän haluaa sen vaikutuksen syrjäytetyksi.


  KUUDES

  "[Herra] sanoi: "Siinä he nyt ovat, yksi kansa, jolla on yksi ja sama kieli. Tämä, mitä he ovat saaneet aikaan, on vasta alkua...'" - 1. Mooses 11:6b (1992)

  Jälleen, heidän yhtenäisyytensä ja heidän yhteinen kieli on kaikki mitä tarvittiin kehittymiseen voimassa. Juonipaljastus: Huomaatko Apostolien tekojen 2. luvun strategian?

  Tämä on erittäin helppo yhtenäisyyden ja yhteisen kielen strategia ajaa myös tämän päivän homoseksuaalia agendaa. He ovat sopineet identiteetistä ja sanovat samaa asiaa. Heidän tuloksia saava ylpeytensä antaa heille valtavan voiman.

  Kuitenkin, ota varoituksesta vaari, tämä on vasta alkua. Jumala plajasti tämän noista jotka kaupunkia ja tornia rakensivat. Se oli vasta alkua siitä mitä he voisivat tehdä! Periaatteessa, Jumala tarkoitti että olisivat pysäyttämättömiä.

  Myös tänä päivänä on olemassa suuri uhka. Demoninen henki homoseksuaalin leirin takana on suunnitellut paljon enemmän kuin edistää tasa-arvoa. Hän on vakaasti keskittynyt tuhoamiseen.


  SEITSEMÄS

  "'... Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä'." - 1. Mooses 11:6b

  Heidän vaihtoehtonsa olivat rajattomat. Heidän yhtenäisyytensä sai iakaan voiman ja kyvykkyyden ylitse kaiken mitä koskaan on ollut olemassa ihmiskunnan keskuudessa.


  KAHDEKSAS

  "'Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä'." - 1. Mooses 11:7

  Sekaannus heidän leirissään. Se on suunnitelma.

  Kyvyttömyys kommunikoida ja sekaannus olemassaolo pysäyttää edistyvimmät, aggressiivisimmat ja väkevimmät liikkeet.


  YHDEKSÄS

  "Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta." - 1. Mooses 11:8

  Hetkessä, liikehdintä lakkasi.

  Huomatsitko samankaltaisuuden vihollisen yhtenäisyyden ja yhteisen kielen strategiassa hyvin tunnettuun Jumalan strategiaan?

  "Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla." - Apostolien teot 2:1

  He olivat yhtenäisiä ja yhdessä - ja sekaannus eliminoitiin kun kielimuuri (jonka Jumala loi 1. Mooses 11. luvussa) voitettiin!

  "Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi. Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on. Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä." - Apostolien teot 2:4-6  Rukous Liike

  Yksinkertaisuudessaan, meillä täytyy olla Pyhään Henkeen upotettu esirukous. Kielillä rukoilevien ihmisten massaliikehdintä on välttämättömyys jos toivomme liikkuvamme eteenpäin suuressa yhtenäisyydessä. Kun teemme tämän, seisomme väkevässä sovussa ja sekaannuksen tulemisesta vihollise nleiriin - niin että siellä olevat miljoonat orjaat pudottaa tiilensä ja vapautuvat.

  Kertomukset Baabelista ja Egyptin orjuudesta ovat olleet avain rinnakstukset.

  Sekaannus Baabelissa ja vitsaukset Egyptissä saivat homman tehdyksi.

  Jotkut tulevat radikaalista vastustamaan Jumalaa tuona aikana ja hajaantuvat, kun taas toiset rakastuvat Jeesukseen ja lähtevät orjuudesta kunniakkaaseen kohtaamiseen.

  Rukoile Jumalaa jatkamaan mahtavian Jumalan miesten ja naisten nostamista Mooseksen hengessä vapauttaaksen kansan hirvittävästä orjuudesta.

  Rukoile Jumalaa itsensä tulemaan alas ja tuomaan sekaannuksen homoseksuaaliin liikkeeseen.

  Rukoile seurakunnan puolesta, intohimoisen rakkauden hengessä, että palavasta Pyhän Hengen ajamasta esirukouksesta tulisi yhtenevä.

  Se on totisesti rukous liike joka saa tämän epäpyhän tornin hajoamaan osiin.

  Alkuperäinen artikkeli John Burtonilta: http://www.charismanews.com/opinion/...osexual-spirit
  "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne." - Ilm. 22:12

  Muinaisia ennustuksia ja näkyjä tulevaisuudesta.

  Kommentti


  • #3
   Ingenjör:Jumala avasi minulle väkevän strategian pysäyttää homoseksuaalin agendan vauhti - ja onnistunutta kampanjaa seuraa lukemattomien ihmisten vapautuminen.


   Jos kyse on kampanjasta, voi tuollainen olla mahdollista. Mutta sen varmistaminen että kyse Herran hankkeesta, ei onnistu helpolla, kyllä Hänen tulee vahvistaa se jokaiselle henkilökohtaisesti, ettei vaan olla liikkeellä ihmisviisaudella. Ensinnäkin, missä Raamatussa annetaan malli tuohon, onko esim "yhteinen sopimusrukous" riittävä malli noin isoon hankkeeseen?

   En halua torjua hanketta, se vaan on niin iso projekti, ettei kenenkään kannata kylmiltään lähteä siihen.
   Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

   Kommentti


   • #4
    Nyt taisi RBeeltä jäädä lautaselta pihvi syömättä, ennen kuin alkoi jo annoksen arvostelu. Kampanja sanalla ei nyt tarkoitettu aivan tuota mitä ajattelit, jos luet kokonaan tuon. Pahoitteluni, että alkuperäinen artikkeli oli noinkin pitkä, mutta en halunnut leikata sitä.
    "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne." - Ilm. 22:12

    Muinaisia ennustuksia ja näkyjä tulevaisuudesta.

    Kommentti


    • #5
     En koe tätä oikein Hengessä hyvänä. Vahvasti vieras korostus. Päällimmäisenä jää vaikutelma että me taistellaan rukouksella tästä maa-poloisesta Jumalan valtakunta. Ihmisen osuutta korostetaan. Ja sitä että meidän tehtävä olis muuttaa maailmaa. Meidän tehtävä kun ei ole muuttaa maailmaa vaan pysyä pystyssä ja odottaa tulevaa maailmanaikaa.

     Kommentti


     • #6
      Kun on seurannut mikä foorumilla nyt on tapetilla, niin kyllä sen perusteella roomalaiskatolinen kirkko on paljon suurempi uhkatekijä kuin homot.

      Myös RKK:n taustalla kuulemma vaikuttavat sielunvihollinen ja henkivallat.
      Viimeisin muokkaaja Ellen; 06-10-14, 18:13.
      Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

      Kommentti


      • #7
       Vien asian ruohonjuuritasolle.
       Suurin uhka olemme me uskovat, JOS emme tunne Kirjoituksia, emmekä Jumalan voimaa.
       Siksi eksytysten ym. haasteiden tähden on hyvä viipyä Sanan ääressä ja elää se todeksi jokapäiväisessä elämässämme.
       Ja mitä sinulla on, jota et ole lahjaksi saanut? Mutta jos olet sen saanut, niin miksi kerskaat, ikäänkuin se ei olisi saatua?
       Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
       Vaan kaikki tulee sinulta, ja omasta kädestäsi olemme sen sinulle antaneet.

       **Kuulun vapaaseurakuntaan.

       Kommentti


       • #8
        Totta, hypis. Nykyajan kristikenttä on villi kirjava sekamelska. Jokaisen on itse valvottava.
        Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

        Kommentti


        • #9
         Mutta tosiuskovan tärkein tehtävä on kytätä homoja

         Kommentti


         • #10
          Alun perin julkaissut Sverker den äldre Katso viesti
          Mutta tosiuskovan tärkein tehtävä on kytätä homoja
          Siltä epäilemättä vaikuttaa.
          Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

          Kommentti


          • #11
           Nää ketjut on toisaalta hupaisia, toisaalta säälittäviä. Jos ihminen kokee niin tärkeäksi jankata homoudesta ja sen "hengestä" se yleensä kertoo siitä että tyyppi on itse homo, mutta vielä ns. kaapissa

           Kommentti


           • #12
            Alun perin julkaissut Saviastia Katso viesti
            En koe tätä oikein Hengessä hyvänä. Vahvasti vieras korostus. Päällimmäisenä jää vaikutelma että me taistellaan rukouksella tästä maa-poloisesta Jumalan valtakunta. Ihmisen osuutta korostetaan. Ja sitä että meidän tehtävä olis muuttaa maailmaa. Meidän tehtävä kun ei ole muuttaa maailmaa vaan pysyä pystyssä ja odottaa tulevaa maailmanaikaa.
            Ihmisen korostaminen ja rukous eivät edes sovi samaan lauseeseen, sillä ne ovat päinvastaisia asioita. Koko helluntaiherätys syntyi Azusa kadulla vahvan rukouksen seurauksena, aivan kuten Jumala lähetti Mooseksen vapauttamaan orjat Egyptin orjuudesta, kun he olivat huutaneet 400 vuotta Herran puoleen.

            Se, että taistellaan kaikilla muilla aseilla kuin rukouksella, on nimenomaan inhimillisen ihmisen voiman korostamista. Rukouksessa taas asiat annetaan Herran käsiin.
            "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne." - Ilm. 22:12

            Muinaisia ennustuksia ja näkyjä tulevaisuudesta.

            Kommentti


            • #13
             Alun perin julkaissut Ingenjör Katso viesti
             Demoninen henki homoseksuaalin leirin takana on suunnitellut paljon enemmän kuin edistää tasa-arvoa. Hän on vakaasti keskittynyt tuhoamiseen.
             Onko homoseksuaalisuus demoninen henki?
             Viimeisin muokkaaja antte; 21-10-14, 11:21.

             Kommentti

             Työstää...
             X