Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Homoliitto Hanke Murtuu

Supista
Tämä aihe on suljettu
X
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Homoliitto Hanke Murtuu

  75 vuotta sitten suomalaiset uskovat kääntyivät rukoilemaan ja saimme valtavan ihmeen talvisodan aikana.

  Nyt olemme yhtä suuren uhalla alla, että tuhotaanko Suomi sisältä käsin ja kärsimme kirouksen, vaan teemmekö parannusta ja saamme siunauksen.

  Jos siis jos uskovat kääntyvät rukoilemaan asian puolesta, Jumala on voimallinen murtamaan homoliitto hankeen.

  "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne." - Ilm. 22:12

  Muinaisia ennustuksia ja näkyjä tulevaisuudesta.

 • #2
  En tiedä yhtään, kyseistä miestä, ja jaksoin noin puoleen väliin videota katsoa, mutta tuli vaan mieleen, että miksi on niin paljon ulkomaalaisia joilla on sanoma juuri suomelle?

  Mikä tekee meistä niin erityisiä..

  Kommentti


  • #3
   Merkitseekö homoliiton hyväkseminen suurempaa luopumusta kuin seurakunnan rahanpalvonta ?

   Seurakunnat kokonaisuuksina eivät ole tehneet mistään parannusta !

   Vain muutamat yksilöt ovat kääntyneet, mutta riittääkö se Herralle ?

   Jos ei niin Suomi ei nouse .

   Kommentti


   • #4
    Kukin palvelee omalta paikaltaan Jeesusta. Itse en ole kokenut minkäänlaista Hengen aiheuttamaa kehotusta rukoilla tämän lakialoitteen suhteen ettei se tulisi. Olen toki jonkunverran rukoillut silti mutta se on tapahtunut ihan vaan oman järkeilyn pohjalta eikä niin että Henki olis yhtynyt rukoukseen tai aikaansaanut sellasta rukoustaakkaa kuin toisinaan joku asia saa aikaan.

    Ja en täysin tajua sitä suunnatonta murhetta mikä uskovilla on tästä. Siis tuntuu että jos ei laki tule voimaan niin kaikki on hyvin Suomessa ja jos laki tulee voimaan niin sitten on kaikki huonosti? Itseä murehduttaa paljon enemmin sen joukon tila suomessa joilla on se nimi että he on uskovia mutta joilla ei silti ole Jumalan Elämää sisimmässään ollut ikinä tai jos on ollut niin ei enää pitkään aikaan.

    Uskovien tila on jo niin murheellinen ettei hirveästi jää resursseja kauhistella pimenevää jumalatonta maailmaa. Mutta kun siellä ei ole valoa missä kuuluisi olla, se laittaa murheelliseks. Pimeästä on turha edes odottaa valoa tulevan. Mutta jos on lamppu, niin lampun pitäis tuoda ympärilleen valoa. Pimeä lamppu on vakava asia. Homolain vastustaminen ei ole tae valosta. Moni vastustaa lamppu pimeänä.

    Kommentti


    • #5
     Lukittiin koska on jo 3 homoketjua avoinna.
     Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

     Kommentti

     Työstää...
     X