Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Trump ja USA:n lähetystön siirto Tel Avivista Jerusalemiin!

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Obama ei ollut ja ole Israelin vastainen. Hän vain asetti ehtoja myös heille. Ei pidä antaa vääriä todistuksia lähimmäisistään. Obaman hallitus antoi monta kertaa arabimaiden ymmärtää, että Yhdysvallat on sitoutunut Israelin puolustamiseen, eikä salli terroritoimia sitä vastaan. Silti sotilaallisessa puolustautumisessa Israel ei laske tänään turvallisuuttaan sen enemmän USA:n varaan kuin ennenkään. Katkerien kokemusten jälkeen se luottaa siinä vain itseensä.
  Ei Israelin ystävyydellä saa ymmärtää sitä, että kaikkiin sen suunnitelmiin huudetaan aamenta. Se on nykyisessä muodossaan täysin sekulaari valtio ja elää monessa suhteessa räikeästi Tooran vastaista elämää. Samalla se on kuitenkin Jumalan omaisuuskansa, ja sen todellisuuden esillä pitäminen on meidän kristittyjen tehtävä.
  Mutta syvästä luopumuksestaan johtuen vain se "pieni jäännös" pääsee nauttimaan tuosta erikoisasemastaan ja hekin vain tunnistamalla Jeesuksen Messiaakseen.

  Kommentti


  • Alun perin julkaissut observer Katso viesti


   Obama oli presidenteista kaikista Israel vastaisin. Ja 50 vuoden takaiset jutut on ollut Ja mennyt. Nyt puhaltaa uudet tuulet, kun Jerusalem tunnustettiin.Hyva niin. Kaikki eivat siita pida, mutt itsenaiset valtiot tekevat itse omat paatoksensa
   Obama oli joka suuntaan mielistelevä jees-mies.
   Sain hänen toiminnastaan vaikutelman,
   että hänen sympatiansa olivat aina muhamettilaisten puolella,
   mutta hän yritti olla suututtamatta sionistejakaan.
   Ihmisen pitää kuitenkin sanoa joko kyllä tai ei, myös kansanjohtajan.
   Kaksimielisyys johtaa hajaannukseen, vaikka ns. diplomaattinen ajattelu ei sitä ymmärräkään.
   "Golgatan veressä voima on, voima niin siunattu, verraton."

   Kommentti


   • Ei kai poliitikassa voi olla" jees mies" tai "joko kyllä tai ei mies",kaikki riippuu tilanteesta. Eli tarvitaessa pitää olla jees-mies ja tarvitaessa joko tai.
    Eikös Trumpin joko tai linja ole juuri johanut hajaanukseen?

    Kommentti


    • Alun perin julkaissut SPES Katso viesti
     Ei kai poliitikassa voi olla" jees mies" tai "joko kyllä tai ei mies",kaikki riippuu tilanteesta. Eli tarvitaessa pitää olla jees-mies ja tarvitaessa joko tai.
     Eikös Trumpin joko tai linja ole juuri johanut hajaanukseen?
     Maailma oli hajaantunut jo ennen Trumpia.
     On diktatuureja, islamilaisia valtioita, länsimaisia ns. demokratioita, terroriin perustuvia järjestelmiä,
     kommunistivaltioita yms.
     On valtioliittoja ja liittovaltioita.
     On monenlaisia kansojenvälisiä yhteisöjä ja järjestöjä.

     Ei ole mitään ihanteellista systeemiä, jota kohti kaikki kansat olisivat vähitellen kehittymässä.
     Päin vastoin erilaisuuteen ja itsemääräämisoikeuteen perustuvat ajatukset
     ovat selvästi lisääntymässä. Sen näkymistä politiikassa
     kutsutaan populismiksi.

     USA:kaan ei ole enää vahva ns. demokratian ylivalvoja- ei ollut Obamankaan aikana.
     Trump menee selvästi yleisen kehityksen mukana ja pitää kiinni
     amerikkalaisuudesta.
     Putin vahvistaa Venäjää ja venäläisyyttä.
     YK alajärjestöineen horjuu, koska ei ole uskottava.
     EU on hyvin kyseenalainen, keinotekoisesti luotu ja pönkitetty
     liittouma, josta monet haluavat pois. Britannia lähti jo.

     "Golgatan veressä voima on, voima niin siunattu, verraton."

     Kommentti


     • Trump valtaa Davosin talousfoorumin........

      Kommentti


      • Siellä kipakka naislauma odottaa. Saa Trump pian näyttää pikajuoksijan kykyjään.

       Kommentti


       • Kommentti


        • Rauhaa ei saavuteta siellä, missä ylistetään terrorismia

         Tiistai-iltana Israelin puolustusvoimien (IDF) ryhmä meni Nablusin kaupunkiin etsimään Abed al-Karim Adel Assia, terroristia, joka oli edellisenä päivänä puukottanut rabbi Itamar Ben Galin kuoliaaksi. Ryhmää vastassa oli noin 500 palestiinalaisarabia, joista jotkut ampuivat sotilaita kohti ja heittivät polttopulloja. Sotilaat ampuivat laukauksia ilmaan hajottaakseen väkijoukon. He käyttivät myös väkijoukon hallintatoimenpiteitä. Palestiinalaisarabien tietojen mukaan yhteenotoissa kuoli 20-vuotias mies.

         Ennen tätä IDF-operaatiota on jo kuukausi etsitty toista terroristia: Ahmad Nasser Jarar murhasi rabbi Raziel Shevachin tammikuussa. Jarar johti terroristiryhmää, jonka muut jäsenet saatiin hyökkäyksen jälkeen pian kiinni. Tuonkin laajennetun operaation aikana IDF kohtasi monesti väkivaltaisia ryhmittymiä, jotka yrittivät estää heitä pidättämästä terroristia. Varhain tiistai-aamuna IDF paikallisti Jararin, joka surmattiin hänen poistuessaan piilopaikastaan M-16 kiväärin ja räjähteiden kanssa aseistautuneena.

         Palestiinalaishallinnon johtava puolue Fatah kuten myös palestiinalaishallinto, jonka johdossa on samainen Mahmud Abbas, julkaisivat nettisivuillaan kuvia Jararista. Häntä nimitettiin ”nuoreksi leijonaksi” ja ”marttyyriksi”. Yhdessä kuvassa hän on isänsä vieressä, joka on Hamasin terroristi ja pommintekijä sekä kahden Israelissa toteutettavaksi aiotun itsemurhaiskun suunnittelija. Molemmat iskut onnistuttiin estämään, sillä hän kuoli IDF:n operaatiossa vuonna 2002. Fatah julkaisi valvontakameran kuvamateriaalia, missä näkyy rabbi Ben Galin puukotus. Murhaa he kutsuivat ”operaatioksi”.

         Hamas tietenkin ylisti molempia terrori-iskuja. Se kutsui rabbi Shevachin murhaa ”siunatuksi” iskuksi ja väitti, että ”sionistinen miehittäjähallitus on vastuussa kaikesta äärimmäisen rasistisella politiikallaan". Rabbi Ben Galin murhasta järjestön tiedottaja sanoi: "Hamas toivottaa tällaiset menestyksekkäät operaatiot tervetulleiksi."

         Rabbi Raziel Shevach, 35, oli naimisissa Yaelin kanssa, ja heillä on kuusi lasta. Perhe asuu juutalaisalueella (siirtokunnassa) Havat Giladissa Samariassa. Rabbi Itamar Ben Gal, 29, oli naimisissa Miriamin kanssa ja heillä on neljä lasta. Perhe asuu Har Bracha -yhteisössä Gerizim-vuorella Samariassa. Rabbit tunsivat toisensa, mutta traagiset sattumat johtivat siihen, että heidät murhattiin saman kuukauden aikana.         Kommentti

         Merkityksettömät murhat, pohjaton viha, suru ja menetys – kaikki tämä on osa Juudeassa ja Samariassa (Länsirannalla) asuvien juutalaisten elämää. He eivät voi koskaan tietää missä ja milloin seuraava isku tapahtuu, vaikka Israelin tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu onnistuukin estämään suurimman osan iskuista. Tuomitessaan siirtokunnat kansainvälinen yhteisö ottaa harvoin huomioon alueella asuvien juutalaisten jokapäiväisen elämän realiteetteja.

         Kansainvälinen yhteisö on päättänyt, että siirtokunnat ovat laittomia – piste. Ajatus tuntuu olevan se, että mitä tahansa vaikeuksia juutalaiset siellä kohtaavatkin, ne voidaan välttää sillä, että lähdetään alueilta pois. Kokemuksen mukaan tämä ei pidä paikkaansa: kaikkein kauheimmat terrori-iskut ovat tapahtuneet tunnustetun Israelin sisällä.

         Sitä paitsi, kaikkien asiaankuuluvien sopimuksien ja YK:n päätöslauselmien mukaan Juudean ja Samarian tulevaisuus riippuu neuvotteluista. Miten siis siirtokunnat voivat olla laittomia, jos kukaan ei tiedä kenelle mikäkin alue kuuluu?

         Historiallisesti juutalaisten vaateet alueiden suhteen edeltävät arabien vaateita. Tämä voidaan todistaa sillä, että arabikylien nimet ovat arabialaisia muunnelmia alkuperäisistä raamatullisista nimistä. Toisin sanoen, arabikylät on rakennettu juutalaisten kylien raunioille.

         Palestiinalaisarabien reaktiot kahteen murhaan viittaavat hyvin ongelmalliseen todellisuuteen. Sanomatta kuitenkaan, että kaikki palestiinalaisarabit ovat samaa mieltä, terroristien pidättämistä vastustavat suuret massat ja Fatahin lausunnot osoittavat, että on olemassa suuri ristiriita sen välillä, mitä suuri osa palestiinalaisarabien yhteisöstä pitää normaalina ja mikä on moraalisten standardien mukaisesti hyväksyttävää. Viattoman siviilin puukottaminen bussipysäkillä ei ole sankarillinen teko, eikä kotiinsa autolla matkaavan miehen ampuminen ole kunnioitettavaa.

         On olemassa objektiivisia totuuksia. Sanonta ”yhden miehen vapaustaistelija on toisen miehen terroristi” on ilmaisu maailmankuvasta, jossa totuus on suhteellista. Jokaisen järkevän ihmisen, joka näkee sen kuvamateriaalin, jossa Itamar Ben Gal murhataan, on päädyttävä siihen, että puukottaja teki moraalisesti tuomittavan asian – mutta arabiyhteisö suojelee ja ylistää häntä. Tämä palestiinalaisarabien hyväksyntä ei valitettavasti ole valtavirran vastainen mielipide, vaan se on hyvin yleinen. Unohtakaamme siirtokunnat ja ”miehitys”, tämä pahuuden hyväksyminen on ongelman ydin!

         Samariassa asuvien juutalaisten yhteisöjen pääasiallinen reaktio näihin murhiin oli se, että he jatkavat maan rakentamista ja asuttamista. Juutalaiset aikovat jäädä sinne, heillä on siihen täysi oikeus. Nämä terrori-iskut eivät aja juutalaisia pois, mutta ne heikentävät arabien vaateita alueen suhteen. Alueen omistus ja hallinta vaatisivat tietyn moraalisen standardin ja palestiinalaisen yhteisön reaktio näihin ja muihinkin iskuihin tekee heistä siihen kelpaamattomia.


         Lähde: Israel-raportti, Livets Ord


         VieraskynäKlo 13:10http://beta.oikeamedia.com/o1-55409

         Kommentti


         • Tuossa kirjoituksessa oli aitoa surua, mutta sen lisäksi nuo faktat niiden taustoilla ovat vastustamonta voittolaulua Jumalan suunnitelmien vastustamattomalle toteutumiselle. Sitä eivät muutamat puukkojunkkarit ja heidän pakkoihannointinsa miksikään muuta.
          Islamilainen maailma natisee liitoksissaan, ja palestiinalaiset joutuvat huomaan tulevansa omiensa hylkäämiksi ja keskinäisten riitojensa uhreiksi. Tällaiset temput eivät tosiaankaan Israelia lannista. Se on sangen tyynesti ottanut purkaukset vastaan ja iskenyt takaisin - tai jo ennakoivasti - sinne, missä suurimmat sylttytehtaat löytyvät.

          Kyllä vapaassa maailmassakin liput kääntyvät liehumaan Israelin hyväksi. Aina siihen asti, kunnes niiden ystävyys osoittautuu lopulta Juudaksen suudelmaksi.

          Kommentti


          • Alun perin julkaissut Amigo Katso viesti
           Kyllä vapaassa maailmassakin liput kääntyvät liehumaan Israelin hyväksi. Aina siihen asti, kunnes niiden ystävyys osoittautuu lopulta Juudaksen suudelmaksi.
           Tarkoitatko että pakanat muuttuvat ystävällisiksi Israelille?

           Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

           Kommentti


           • Kyllä pakanat vainuavat, missä raha poikii ja mikä ystävyys kannattaa. Ja laput silmillä kulkevat juutalaiset osaavat saman. Ei saa unohtaa, että heitä vaivaa tällä hetkellä krooninen paatumus.
            On huonosti säilytetty salaisuus, että osa varakkaimmista arabimaistakin tekee enemmän yhteistyötä "vihollisensa" Israelin kanssa kuin auttavat "omia uskonveljiään" palestiinalaisia.

            Kommentti


            • Tuossa on paljon tietoa ketjun aiheesta, kannattaa katsoa;

             http://www.tv7.fi/vod/player/60308/

             Kommentti


             • Alun perin julkaissut Amigo Katso viesti
              Kyllä pakanat vainuavat, missä raha poikii ja mikä ystävyys kannattaa. Ja laput silmillä kulkevat juutalaiset osaavat saman. Ei saa unohtaa, että heitä vaivaa tällä hetkellä krooninen paatumus.
              On huonosti säilytetty salaisuus, että osa varakkaimmista arabimaistakin tekee enemmän yhteistyötä "vihollisensa" Israelin kanssa kuin auttavat "omia uskonveljiään" palestiinalaisia.
              No sehän tässä just on, ettei vaivaa paha paatumus. Jos saatana EI vihaisi Israelia, olisi paha paatumus mutta kun KYLLÄ vihaa, niin Israel lähestyy Jumalaa ja paatumus on lievä. Tietysti yksilöiden välillä on isoja eroja mutta keskimäärin Israel on herkkä kuulemaan Jumalan kutsun. Ongelma kutsun vastaanottamisessa on peitevaate.

              Arabit on Israelille reaalipolitiikan kenttä niinkuin on ollut kaikki vuodet. Nyt vain realismi on muuttunut ja Saudi Arabia on hädissään katsonut hyväksi parantaa suhteita Israeliin. Eli kyse ei ole kaupasta vaan turvallisuudesta, saudit ei rahasta välitä mutta turvallisuudesta kyllä. Ei-islamilainen maailma taas ei tarvitse Israelin turva-apua vaan ennemminkin kaasua, eli tilanne on päinvastainen. Jos energiariippuvuus tekee pakanoista Israelin ystäviä, se ei voi jäädä pysyväksi koska silloin metsästäjät ei pääse ajamaan juutalaisia omaan maahansa, näin ajattelisin.
              Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

              Kommentti


              • Kyllä me pohjimmiltaan samaa ajamme takaa. Saudit pelkäävät - syystäkin - turvallisuutensa/rahojensa vuoksi. Ja kaasu- ym. bisness ei katsomuksia kysele. Pelin henki on sama kuin firmojen kesken, mittakaava vain suurempi.

               Kommentti

               Työstää...
               X