Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Musliminaisten alistamisesta tehdään länsimaissa bisnestä

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Musliminaisten alistamisesta tehdään länsimaissa bisnestä

  Musliminaisten alistamisesta tehdään länsimaissa bisnestä - pakkohunnuista "vapauden ja muodin symboleja"

  Muotiteollisuus tyynnyttelee kiireisenä poliittista islamia, kun samaan aikaan naiset monissa islamilaisissa maissa kärsivät edelleen väkivallasta ja pelottelusta islamilaisen sharialain alla

  ULKOMAAT la 30.12.2017 09:28
  kuva: pixabay
  Italialainen kulttuurituottaja ja kirjailija Giulio Meotti valistaa artikkelissaan, kuinka islamofobian pelossa länsimaissa järjestelmällisesti edistetään naisten alistamista tekemällä islamilaisista hunnuista valtavirran vaatekappaleita.

  Meottin mukaan liikevoittoja ahnehtivat länsimaiset vallanpitäjät muuttavat ankeat islamilaiset hunnut uusiksi "vapauden ja muodin symboleiksi" länsimaistamalla niitä globaalisesti värikkäiksi ja oikeuttavat näin samalla heidän ideologiansa.

  "Islaminuskoiset ovat älynneet tämän länsimaisten eliittien keskuudessa ilmenevän psykologian, jossa kauhistellaan islamofobia-syytöksiä. Näin islamilainen naisviha on muutettu maailmanlaajuiseksi vaatetukseksi."

  Ensin musliminainen esiintyi hijabissa Playboyssa. Sitten Nike julkaisi hijabin urheilijoille. Samaan aikaan Aab, yksi maailman johtavista islamilaisista vaatetusalan yrityksistä avasiensimmäisen myymälänsä Lontoossa viime keväänä ajoittaen sen juuri vuotuiselle Lontoon muotiviikolle.

  Myös Vogue Arabia julkaisi aivan ensimmäisen painetun julkaisunsa. Viime kuussa Mattel paljasti maailman ensimmäisen hijabia kantavan Barbie-nuken, joka ilmeisesti on osa uutta naisille omistettua sarjaa "rikkomaan sosiaalisia esteitä".

  Vogue tiedotti:

  "Dolce & Gabbana tuottaa malliston hijabeja ja abayoja, jotka on suunnattu muslimiasiakkaille Lähi-idässä. Ylellisen muotimaun omaaville musliminaisille tämä kokoelma on jännittävä kehitystyön tulos."

  Giulio Meotti huomauttaa, että valitettavasti useimmille Lähi-idän naisista hunnut ja abayat eivät ole "jännittävää kehitystä", vaan pimeän ideologian määräyksiä.

  Kun Islamilainen valtio oli kukistettu Syyrian Raqqassa, monet naiset lähtivät kaduille riisuakseen huntunsa. Kun Raqqa vapautettiin islamistisesta diktatuurista, naisia ​​kuvattiin heidän polttaessa huntujaan.

  Meotti tähdentää, että muslimeilla on ollut vaikeuksia pakottaa naisia käyttämään hijabeja ja abayoja turvautumatta pelotteluun ja väkivaltaan. Länsimaat kuitenkin näyttävät auttavan heitä onnistumaan ideologiassaan ja ilahduttavat islamilaisten hankkeiden etenemistä.

  Esimerkiksi ruotsalaisen valtuuskunnan vieraillessa Iranissa Ruotsin pääministerin johdolla, 15 osallistuneesta virkamiehestä 11 oli naisia ja he käyttivät islamilaisia ​​päähuiveja melkein koko Iranissa käynnin ajan. Tällainen eurooppalainen innostus nöyrtyä poliittisen islamin edessä oli läpinäkyvää myös Italian Roomassa paljaiden patsaiden häpeällisessä peittämisessä Iranin presidentin, Hassan Rouhanin vierailun aikana vuonna 2016.

  Meotti korostaa, että huntujen käyttö määrittelee "uskonnon nimissä" naiset vastuullisiksi miesten seksuaalisten halujen hallinnasta. Naisten luokitteleminen joko "säädylliseksi" ja "säädyttömäksi" on alistumisen merkki ja jäänne islamilaisista laeista. Siinäkin tapauksessa, kun huomauttaa kaiken tämän alistamisen olevan kirjoitettu ihan heidän omiin kirjoihinsa, kuten Koraaniin, sitä pidetään "islamofobiana", Meotti lisää.

  Muotiteollisuus tyynnyttelee kiireisenä poliittista islamia, kun samaan aikaan naiset monissa islamilaisissa maissa kärsivät edelleen väkivallasta ja pelottelusta islamilaisen sharialain alla.

  Indonesiassa erästä naista oli hiljattain julkisesti hakattu kepeillä "aviorikoksesta". Hänet oli pakotettu polvistumaan katselevan väkijoukon edessä. Sitten häntä oli ruoskittu 100 kertaa, jonka jälkeen hänen oli pakko päästä sairaalaan.

  Sillä välin islamilaisia muotitapahtumia järjestävässä maassa, Iso-Britanniassa Independent -lehti yrittää kiistää musliminaisten kärsimykset Britanniassa laillisesti toimivien sharia-tuomioistuinten väärinkäytöksissä.

  Ranskassa monista kahviloista on tullut "no-go -alueita naisille". Naisia ei painosteta alistumaan ainoastaan islamilaisessa maailmassa, vaan nyt myös Aasiassa ja lännessä.

  Ranskalaisen filosofi Elisabeth Badinterin mukaan näkemykset, että kaikki kulttuurit olisivat yhdenvertaisia ja yhtä kelpaavia ja että olisi tärkeää suojella kaikkien ihmisten välisiä eroja, "on myötävaikuttanut kyseenalaistamaan ihmisoikeuksien yleismaailmallisuuden".

  Kulttuurirelativismi, jolle tämä muslimihuntujen ihannointi perustuu, lukitsee naiset alempiarvoiseen asemaan. Se pettää myös kaikki ne musliminaiset, jotka unelmoivat maailmasta ilman uskonnollisia käskyjä ja jotka kaipaavat maailmaa, jossa jokainen voisi rakentaa oman identiteettinsä.

  Meotti kysyykin, tarkoittaako Mattelin julistama "esteiden rikkominen" naisen yhteiskunnallista vapautumista ja valinnanvapautta vai nöyrtymistä ja "säädyllisyyttä"?

  Esseisti Pascal Bruckner kirjoittaa:

  "Vapauden viholliset palkataan ensiksi vapaista yhteiskunnista, joistakin valistuneiden eliittien keskuudesta, jotka kieltävät demokraattisten oikeuksien edut muulle ihmiskunnalle - jopa maanmiehilleen, jos he epäonnekseen kuuluvat toiseen uskontoon ja toiseen kansallisuuteen."

  Meottin mielestä huntujen hyväksymisen sijaan todellisen feministin pitäisi puolustaa kaikkien naisten oikeuksia ja vapauksia. Sen ei pitäisi olla ideologisesti myöntyvä niille, jotka sortavat naisia.

  Kansainvälisen Amerikan Lähi-idän neuvoston puheenjohtaja Majid Rafizadeh ihmettelee, kuinka naisten oikeuksista puhuva EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja Federica Mogherini vieraillessa Iranissa mielihyvin suostui noudattamaan islamistista määräystä "hymy huulillaan" pitää pakollista hijabia päässään.

  Sen sijaan, että hän olisi yrittänyt edistää naisten oikeuksia näiden väkivaltaisten islamistien johtajien kanssa, hän toimi kuin he olisivat ystäviä, esiintyi ylpeästi ja otti jopa selfieitä hallituksen edustajien kanssa.

  Feministit paitsi sulkevat silmänsä naisten kärsimiltä julmuuksilta, he myös hyväksyvät ja oikeuttavat näiden diktaattorien sortavia käytäntöjä ja kannattavat islamilaista sharialakia.

  Meotti muistuttaa, että tällä tavoin vain vahvistetaan vaimon hakkaamista, pakkoavioliittoja, pakkoeristäytymistä, moniavioliittoja, laillista eriarvoisuutta, naisten sukupuolielinten silpomista ja joutumista kuoliaaksi kivittämisen uhriksi "aviorikoksen" takia, joka aivan liian usein tarkoittaa raiskausta.

  Tytti Salenius

 • #2
  Mistähän se johtuu , että niitä "ihmisoikeustaistelijoiden" joukko harvenee valtavasti, kun on kyseessä Islamista?

  Epäilen vahvasti, että ilmiön syy on se , että "ihmisoikeuksien puolustamisesta" on tullut vain väline poliittisissa ja ideologisissa tavoitteissa ja niihin pääsemisessä.

  Suurin osa näistä "ihmisoikeuksien puolustajista" häviää jonnekkin tuntemattomaan mustaan aukkoon, kun oikeasti pitäisi nostaa ihmisoikeusrikokset päivänvaloon ja puhua ja toimia niiden puolesta , vaikka sillä ei olisi mitään henkilökohtaista hyötyä. Taitaa olla niin tiheä seula, joka karsii teeskentelijät todellisista.

  Kommentti


  • #3
   Alun perin julkaissut E Heikkinen Katso viesti
   Mistähän se johtuu , että niitä "ihmisoikeustaistelijoiden" joukko harvenee valtavasti, kun on kyseessä Islamista?

   Epäilen vahvasti, että ilmiön syy on se , että "ihmisoikeuksien puolustamisesta" on tullut vain väline poliittisissa ja ideologisissa tavoitteissa ja niihin pääsemisessä.

   Suurin osa näistä "ihmisoikeuksien puolustajista" häviää jonnekkin tuntemattomaan mustaan aukkoon, kun oikeasti pitäisi nostaa ihmisoikeusrikokset päivänvaloon ja puhua ja toimia niiden puolesta , vaikka sillä ei olisi mitään henkilökohtaista hyötyä. Taitaa olla niin tiheä seula, joka karsii teeskentelijät todellisista.
   Mitäköhän islamkriittinen laivapastori Ruth Närhen siunaama ja israelilaisella pyhällä öljyllä voitelema sisaremme tasavaltamme presidentiksi mielivä Laura Huhtasaari naisena tuohon sanoisi?

   Kommentti


   • #4
    Kyllä hän on sen selkeästi mielestäni ilmaissut , puolustaessaan länsimaisia perinteisiä arvoja ja vastustaessa vihervasemmistolaista monikulttuurisuus ideologiaa joka on yksi selittävä tekijä tuolle käyttäytymiselle , olipa hän (siis Huhtasaari)nyt jonkun siunaama ja voitelema tai ei, siihen en ota kantaa.
    Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 30-12-17, 16:01.

    Kommentti


    • #5
     Valaiseva kirjoitus,et ole yksin joka ihmettelee esillenostamaasi asiaa. Suomessa vasemmisto ja vihreät ovat ajaneet naisten tasarvoista asemaa,ihan hyvä.....Mutta mutta aika tyrmistyttävää sitten onkin kun nämä samat tahot ummistavat silmänsä islamin naisia alistavilta säädöksiltä,ei ole mee-too kampanjoita,ei kritsoida että pikkutytöt jo pakotaan käyttämään huivia,ei saa urehieilla,käydä uimahalissa jne..
     Sitten ihmetellään jos esintyy myös rasismia saharn etläpuolelta tulijoita kohtaan (mikä ei tietenkään ole millään tavalla oikeutettua),oliskko heidänkin silti aika katsoa peiliin?

     Kommentti

     Työstää...
     X