Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Kirkossa pornonäyttely!!

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • #46
  Onhan siinä teoksessa tuotu ilmi näitä kummastuksia, joista viime vuonna otsikot kertoivat. Ainahan taidetta pitää tulkita ja miettiä, mikä se taiteilijan sanoma voisi olla. En lähde enempää ajatuksiani kertomaan, muilla voi assosoioida ihan toisin. Taidenäyttelyihin meneminen on vapaaehtoista, tämä on pakkosyöttöä. Joulunaikaan erityisesti on paljon lapsiperheitäkin liikeellä, niin että siinäpä sitten selität parhaasi mukaan kaikki kysytyt kysymykset.
  Mutta eilen radioyleltä tuli hyvä loppiaisen jumalanpalvelus, joka Areenasta löytyy. Ei varmaankaan joka seurakunnassa tuota taidetta olisi kirkkosaliin tuotu, että lohtu sekin.

  Kommentti


  • #47
   Itsekin ajattelin juuri tuota, että on kyseenalaista tuoda noin radikaali teos ikäänkuin väkisin näytille. Minun mieleeni tuli lähinnä tilanne, jossa pahaa aavistamaton joulukirkossa kävijä voi joutua turvautumaan nitropurkkiin teoksen nähtyään. Modernin taiteen museossa taas käy yleensä sellaisia ihmisiä, jotka ovat tottuneet kohtaamaan hätkähdyttäviäkin teoksia, ja vaikka kävisi siellä ensimmäistä kertaakin, niin on ehkä valmistautunut näkemään jotain tämän kaltaista.
   "Vielä minä sanon: älköön kukaan luulko minua mielettömäksi; mutta vaikka olisinkin, ottakaa minut mieletönnäkin vastaan, että minäkin saisin hiukan kerskata."
   2.Kor.11:16

   Kommentti

   Työstää...
   X