Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Onko Ruotsissa sisällis-sota?

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • #16
  Alun perin julkaissut SPES Katso viesti

  Yksi syy siihen on että suomessakin pääsee ajakohtaisohjelmiin asiantutijoiksi vain tiukan linjan fundmentalisti ( esim. Pia Jardi) islamilaiset yhtä fundamentallistset imaamit. Heidän laariin on satanut islaminainen terrorismi,ei sillä että he toivoisivat terrorsmia tai hyväksyisivät sen....Mutta mutta nyt nämä fundamentalistit näyttävä terroristien rinalla "maltillisilta". Sama asia jos tiukan linjan Lestadiolaiset esim.ehkäisykiellon kanssa edustaisivat ainoaa näkemystä suomalaisesta kristinuskosta ja siitä mikä olisi suomessa salittua tai ei, sekä kutsuttaisiin aina Tv.n esitäämään mielipiteensä kun jossakin keskustellaan kristinuskosta.
  Niin, kun hiljakkoin A-Studiossa (?) oli aiheena "Pitääkö islamia pelätä", niin haastateltavina oli kaksi henkilöä: kaksi imaamia. Tuollaista voi kyllä Yleltä odottaakin. Minusta tuo on uskomatonta. Mikäli islamia on syytä pelätä, niin voisiko olla, että imaamit eivät sellaista sanomaa välitä..

  Kommentti


  • #17
   Tutkimus: Yhä useampi ruotsalainen huolissaan rikollisuudesta

   Tuoreen tutkimuksen mukaan myös luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on vähentynyt Ruotsissa.
   Ruotsi
   16.1.2018 klo 13:03päivitetty 16.1.2018 klo 14:20 Poliisit tutkivat räjähdyspaikkaa Vårby Gårdin metroaseman läheisyydessä 7. tammikuuta.Per-Olof Sännås / AOP Riikka Uosukainen
   Pohjoismaiden-kirjeenvaihtaja
   @riikkauo
   Jaa artikkeli Facebookissa11
   Jaa artikkeli Twitterissä
   SÄLEN

   Ruotsalaisten huoli rikollisuudesta on kasvanut. Samalla luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on heikentynyt.

   Rikoksenehkäisyneuvoston Brån tuore tutkimus(siirryt toiseen palveluun) kertoo, että lähes kolmannes ruotsalaisista on erittäin huolissaan rikollisuudesta. Naiset ovat huolestuneempia kuin miehet, vaikka molempien osalta huolestuneiden määrä on kasvanut.

   Nuoremmat ja vanhemmat naiset ovat erityisen huolissaan joutuvansa pahoinpitelyn tai väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Noin kolmannes naisista tuntee olonsa melko tai hyvin turvattomaksi kulkiessaan myöhään illalla omalla asuinalueella. Luottamus instituutioihin heikentynyt selvästi

   Luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on laskenut kuusi prosenttia viime vuodesta. Hieman yli puolet (55%) ruotsalaisista luottaa paljon tai melko paljon poliisiin ja oikeuslaitokseen.

   Melko paljon tai paljon poliisiin luottavien määrä (51%) on laskenut viime vuodesta kymmenen prosenttia. Tutkijat eivät halua vielä arvioida onko kysymys uudesta, alenevasta trendistä.

   Huoli rikollisuudesta on nyt samalla tasolla kuin 2006 ja se on kasvanut erityisesti parina viime vuotena.

   Tutkimus tehdään vuosittain. Sitä varten haastateltiin pääosin puhelimitse 11 600 Ruotsin väestöä edustavaa 16-74 vuotiasta.

   Tutkimuksen tuloksia esiteltiin Sälenin turvallisuuskonferenssissa.
   https://yle.fi/uutiset/3-10024975

   Kommentti


   • #18
    Ruotsissa tapahtui viime vuonna yli 300 ampumavälikohtausta. Pääministeri Stefan Löfen ei halunnut sulkea pois sotilaiden käytön mahdollisuutta jengirikollisuutta vastaan.

    https://yle.fi/uutiset/3-10026068
    Melchizedek melech Shalem.

    Kommentti


    • #19
     Kristityksi kääntynyt iranilaisnainen karkotusuhan alla Ruotsissa - Unkari halusi heti auttaa

     Ruotsin maahanmuuttovirasto: "Ei ole meidän ongelmamme, kun päätit kääntyä kristityksi!"     Vaikka Ruotsin hallitus on kuuluisa jaloudestaan ja suvaitsevaisuudestaan turvapaikanhakijoita kohtaan, iranilainen kristitty näyttelijä Aideen Strandsson on karkotusuhan alla Ruotsin hallituksen hylättyä hänen turvapaikkahakemuksensa...................
     ................Aideen Strandsson on kertonut aiemmin paenneensa kotimaastaan Iranista pakolaisena Ruotsiin nähtyään naisen, joka kivitettiin kuoliaaksi.

     Hän tuli Ruotsiin vuonna 2014 työviisumilla ja pyysi turvapaikkaa sen jälkeen, kun hän oli kääntynyt muslimista kristityksi.

     Jätettyään islamin uskon Strandsson joutuu varmasti vaaraan, jos hänet karkotetaan ja palautetaan Iraniin radikaalisen hallintojärjestelmän armoille. Hänet todennäköisesti vangitaan, raiskataan ja häntä kidutetaan Iranin vankilassa.

     Asiantuntijat uskovat Strandssonin joutuvan mahdollisesti jopa kuolemaan islamista luopumisensa tähden, jos Ruotsi lähettää hänet kotimaahansa.

     Asianajaja Gabriel Donner totesi: "Kidutus ja raiskaus ovat yleisiä Iranin vankiloissa."

     Aideen kertoo, kuinka törkeästi Ruotsin maahanmuuttovirastosta oli sanottu hänelle:

     "Ei ole meidän ongelmamme, kun päätit kääntyä kristityksi."

     Hänen karkottamisensa olisi Geneven pakolaisyleissopimuksen selkeä rikkomus.......................     ..................................Ruotsi on kuitenkin hylännyt hänen turvapaikkahakemuksensa ja sen sijaan antaa 150 entiselle Isis-taistelijalle suojatut identiteetit, jotta he voisivat löytää työpaikkoja.

     Strandsson on näytellyt elokuvissa ja televisiossa Iranissa. Hän on rohkeasti jättänyt islamin ja kääntynyt kristityksi sekä käynyt julkisesti kasteella. Hän on jo saanut muslimeilta uhkauksia kääntymyksensä vuoksi.

     Ruotsissa autetaan palanneita, propagandavideoita tähdittäneitä "entisiä jihadisteja", mutta ei haluta suojella iranilaista kristittyä näyttelijää vuorenvarmalta vainolta ja mahdolliselta kuolemalta.
     http://beta.oikeamedia.com/o1-53012
     Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 18-01-18, 17:15.

     Kommentti


     • #20

      Puukkohippaa harrastettu Tukholman keskustassa tänään.

      Kommentti


      • #21
       https://yle.fi/uutiset/3-10028255
       Malmössä räjähti poliisiaseman edessä – kaksi nuorta miestä otettiin kiinni

       Kommentti


       • #22
        https://youtu.be/dc3p9G47VJ4
        Tuo video ei suoraan liity Ruotsiin, mutta osoittaa hyvin ketkä ovat todellisia rasisteja ja ketä pitäisi oikeasti suojella. Valkoinen mies on nykyään kovasti vainottu ihmislaji.
        Syntinsä anteeksi saanut syntinen eli armosta pelastettu.

        Kommentti


        • #23
         Blogi: Olli Pusa, to 18.01.2018 20:16


         Onko Ruotsi menetetty maa?


         Minulla on vanha muistikuva Ruotsista menestyvänä, huolehtivana ja rauhallisena maana. Sellaisena hieman tylsänäkin maana. Kun seuraa kehitystä Ruotsissa, voi todeta että siitä Ruotsista ei ole enää kuin rippeet jäljellä. Taloudellisesti se menestyy edelleen kiitos vanhan menestyvän talousrakenteen. Toki osa Ruotsin menestyksestä on ollut tyhjän päällä. Esimerkiksi kotitaloudet ovat velkaantuneet voimakkaasti, mikä on pitänyt kasvua yllä. Nyt tuon seurauksena syntynyt asuntokupla on puhkeamassa. Oma valuutta on mahdollistanut sopeutumisen maailmantalouden vaihteluihin ja Ruotsi on säästynyt monilta taloudellisilta ongelmilta, joista Suomi on eurojäsenyyden myötä kärsinyt.

         Sen sijaan yhteiskuntarauhan näkökulmasta Ruotsi on syöksynyt kaaosta kohti. Rikollisuus on äärimmäisen kovaa. Raiskauksia Ruotsissa tehdään asukasmäärän suhteutettuna paljon enemmän kuin muissa länsimaissa. Rikollisuus on raakaa ja väkivaltaista. Tiedetään hyvin, että raaka rikollisuus kytkeytyy nimenomaan maahanmuuttajalähiöihin ja maahanmuuttajiin. Örebrolainen rikoskomisario Peter Springare kyllästyi hyssyttelyyn ja paljasti asian oikean laidan aikaansaaden kauhistuneen huudon ruotsalaisissa edistyksellisissä piireissä.

         Aftonbladet haastatteli ruotsalaista naispoliisia, jonka aviomies on myös poliisi. Molempien työpaikkojen seiniä on kokeiltu räjähdysaineilla. Tuollainen väkivalta on heidän perheensäkin arkea.

         https://www.aftonbladet.se/nyheter/k...-nagon-er-illa

         Käsikranaatit räjähtelevät ja niitä löytyy metroasemilta.
         Ruotsissa on murhattu 2017 arvioilta 110 henkilöä.

         https://www.aftonbladet.se/a/gPWV71/promo


         Moniin lähiöihin ei pelastuslaitos enää mene ilman poliisin suojelua ja poliisi menee sinne vain vahvoilla joukoilla. Alueet ovat karanneet viranomaisten käsistä. Pelastushenkilökunta saa vastaansa pommeja, sytytettyjä tulipaloja, käsikranaatteja, kivien heittelyä, kidnappausyrityksiä, pahoinpitelyjä.

         https://www.aftonbladet.se/nyheter/k...r-attack/promo         Raiskauksissa Ruotsi on länsimaiden pahin paikka, lukuja voi verrata lähinnä joihinkin kehitysmaihin. Rikosseuraamusviraston tilastojen mukaan Ruotsissa ilmoitetaan 19 raiskausta päivässä. Viranomaiset eivät kuitenkaan uskalla sanoa, mistä valtava kasvu johtuu: maahanmuuttajista.

         www.friatider.se/19-anm-lda-v-ldt-kter-i-sverige-dygn         Joukkoraiskauksista on Ruotsissa uutisoitu useita kertoja syksyn aikana. Poliisi ei ehdi niitä edes tutkia, kun murhien tutkiminen vie resurssit:

         https://www.metro.se/artikel/tio-män-misstänks-för-gruppvåldtäkt-polisbrist-försenade-gripanden


         Tukholmassa turvapaikanhakija yritti murhata kadulla kävelleen poliisin. Mitä pohdintaa se herätti? Väkivallan syy oli arvoitus. Ruotsalaiset pohdiskelivat, mikä heidän hienossa systeemissään oli pielessä. Vika oli siis ruotsalaisissa, ei tulijoissa. Sellaisella pupullako kuvittelevat ratkaisevansa ongelmansa?

         https://www.expressen.se/kronikorer/...ett-mysterium/         Lista on lohduttoman pitkä. Seuraava kysymys on sitten, miksi Ruotsi on tuossa pisteessä? Viimeisimmässä tapauksessa tilanne liittyi suoranaisesti turvapaikanhakijoihin ja asiaa ei voinut peitellä. Niinpä vastaus oli syyttää ruotsalaisia. Peter Springare paljasti, että väkivaltainen rikollisuus Ruotsissa liittyy maahanmuuttajiin . Raiskaustilastoissa tämä on todettu jo aikaisemmin.

         Ruotsissa ei uskalleta tunnustaa, että rikollisuuden räjähtäminen käsiin johtuu valtavasta ”humanitaarisesta” maahanmuutosta. Ei Åke, Pelle ja Göran ole villiintyneet. Uhotaan, että taistellaan rikollisuutta vastaan, mutta todellista syytä ongelmaan ei uskalleta sanoa ruotsalaisille: ainoa tapa saada tilanne hallintaan on lopettaa ”humanitaarinen” maahanmuutto. Mahdollisesti on jo myöhäistä ratkaista asiaa tuollakaan tavalla.

         Sellaisen ajatuksen ääneen lausuminen on kuitenkin täysin mahdoton ajatus. Se romuttaisi heidän harhakuvitelmansa siitä, että he ovat humaaneja ja jaloja ihmisiä, esikuva kaikille muille maille. Paljastuisi todellisuus, että he ovat olleet tyhmiä ja naiiveja ja tuhonneet sen myötä maansa. Poliitikoille ja medialle erityisesti tuon myöntäminen on mahdotonta. Tavallinen ruotsalainen on aivopesty poliitikkojen ja median toimesta tuohon harhaan. Se lienee jollakin tavalla sukua harhalle, jonka Putin jengeineen on aivopessyt venäläisten päähän. Kaikki vainoavat venäläisiä ja estävät Venäjän oikeutettuja vaatimuksia hallita muita.

         Kun ei voida myöntää todellisia syitä, alkaa kuulua suorastaan epätoivoisia ja typeriä ehdotuksia. Kun valtio on räjähtämässä käsiin, pitää ruotsalaisten poliitikkojen osoittaa ainakin puheissa halua ankaraan taisteluun rikollisuutta vastaan. Mutta rikollisuus on vain yksi lohikäärmeen pää, todellinen syy halutaan kieltää.

         Tilanteen epätoivoisuutta kuvaa se, että pääministeri Löven puhuu sotilaiden lähettämisestä taistelemaan rikollisjengejä vastaan. Toki monet ruotsalaisetkin toppuuttelevat.

         https://www.expressen.se/nyheter/lof...ot-kriminella/


         Sotilailla on käyttöä rajoilla niiden turvaamisessa, mutta ne ovat aika tehottomia lähiöissä maahanmuuttajien rikollisjengejä vastaan. Ne voivat toki auttaa siviiliviranomaisia ottamaan lähiöt haltuunsa, jos siviiliviranomaisilta löytyisi sellaista kanttia ja maahanmuuttoakin alettaisiin rajoittaa. Mutta sellaisesta ei Ruotsissa ole minkäänlaista havaintoakaan. Siinä vaiheessa kun sotilaita oikeasti tarvitaan lähiöissä, on kyseessä jo sisällissodan kaltainen tilanne.

         Entä sitten Suomi? Suomi ei ole yhtä pitkällä kuin Ruotsi, mutta Suomessakin alkaa näkyä samanlaisia oireita. Suomessakin yritetään peitellä Ruotsin ongelmia. Hesarin toimittaja Pettersson ”vieraili” Ruotsissa ja julisti, että lähiöiden ongelmat ovat puppua. Ex-pääministeri Stubb julisti Trumpille, että Ruotsi on maailman turvallisimpia maita:

         http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaa...koista/752170/


         Media Suomessakin yrittää pimittää Ruotisin tilannetta. Kun ongelman pimittäminen alkaa käydä mahdottomaksi, se alkaa pimittää kriisin syitä. Tietenkin voi ajatella, että se on ruotsalaisten ongelma, jos heidän lapsensa eivät parin vuosikymmenen päästä enää elä pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa vaan islamilaisen sharialain alaisuudessa. Mutta on se Suomenkin ongelma, jos idässä on imperialistinen Venäjä ja lännessä islamilaiseen kaaokseen syöksyvä Ruotsi. Siinä voi miettiä Suomelle monia strategioita uusiksi.


         Olli Pusa
         Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 19-01-18, 23:04.

         Kommentti


         • #24
          Alun perin julkaissut E Heikkinen Katso viesti
          Blogi: Olli Pusa, to 18.01.2018 20:16

          Ruotsissa on murhattu 2017 arvioilta 110 henkilöä.

          https://www.aftonbladet.se/a/gPWV71/promo

          En sano, että Ruotsissa ei olisi ongelmia rikollisuuden kanssa, mutta tuo luku ei toistaiseksi ole kauhean hälyttävä jos vertaa asukasluvultaan pienempään Suomeen?

          "Vuonna 2016 Suomessa surmattiin kuolemansyytietojen mukaan 63 ihmistä. "

          http://findikaattori.fi/fi/97

          Kommentti


          • #25
           Keskusrikospoliisi MTV 3:lle: "Ruotsi on meitä edellä, mutta perässä tullaan"

           "Tulokaskansalaiset" potentiaalisia jäseniä huimasti kasvaville järjestäytyneille rikollisjengeille väkivalta- ja rikostaustansa sekä "taitojensa" takia

           KOTIMAA to 25.01.2018 11:37
           kuva: mtv3 uutisvideo
           Ruotsissa on MTV 3 uutisten mukaan tapahtunut viime aikoina "poikkeuksellisen paljon" räjähdyksiä.

           Niistä ei kuitenkaan ole uutisoitu suuremmin Suomen valtamediassa, vaikka väkivaltaisuudet ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia Ruotsissa ja usein kohteena ovat olleet nyt myös poliisit.

           Marraskuussa Oikea Media kirjoitti Ruotsin monikulttuurisesta rikollisuudesta sekä siitä, kuinka myös poliisien ajoneuvot ja poliisiasemat ovat olleet maalitauluna, joskus jopa poliisien kotien yksityiselämä.

           Rikoksen tekijöistä ei valtamedia ole myöskään kertonut julkisuuteen mitään muuta, kuin että he ovat usein "syrjäytyneitä, koulunkäynnissään epäonnistuneita lähiöalueen nuoria" ja että rikollisjengien "jäseniksi rekrytoidaan syrjäytyneitä ja maahanmuuttajia".

           MTV 3:n uutislähetyksessä maanantai-iltana haastateltavana ollut Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Christer Ahlgren kertoi, että Suomessa ollaan menossa huimaa vauhtia "Ruotsin kaltaisiin väkivaltaisuuksiin". Vaikka järjestäytyneen rikollisuuden määrä on meillä pienempi, suunta on selvästi sama kuin Ruotsilla.

           "Tälläkin kertaa Ruotsi on meitä edellä, mutta perässä tullaan. Meillä on selvät viitteet siitä, että siihen suuntaan ollaan menossa", rikosylikomisario Ahlgren kommentoi huolestuneena.

           Lisäksi Ahlgrenin mukaan suomalaisella järjestäytyneellä rikollisuudella on kiinteät yhteydet Ruotsiin ja maahanmuuttajat - MTV 3:n mukaan "tulokaskansalaiset" - nähdään jengeille "potentiaalisina jäseninä" juuri väkivalta- ja rikostaustansa sekä mahdollisten "taitojensa" takia.

           Rikollisuuden määrän kasvu on ollut valtavaa vuoteen 2000 verrattuna, sillä rikosylikomisarion mukaan meillä Suomessa on nyt kahdeksan organisaatiota ja 89 ryhmää, kun vuonna 2000 oli vain kolme organisaatiota ja kahdeksan ryhmää.

           "Jotta voimme olla yhtenä rintamana järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan" Ahlgren kehottaakin puhumaan ongelmasta ja pohtimaan asiaa, sillä hänen mukaansa "meillä on vielä aikaa toimia ja tehdä päätöksiä".

           Ruotsissa kuoli viime vuonna ampumisten seurauksena 43 ihmistä ja yli 300 ampumavälikohtausta kirjattiin.

           Vasta alussa oleva uusi vuosi 2018 ei ole osoittanut Ruotsin poliisijohtajan mukaan ainakaan "paranemisen merkkejä" "tappavan väkivallan" suhteen.

           Ruotsin kansallisen poliisin johtaja Dan Eliasson lupaakin jälleen kerran tehdä kaiken paremmin ja pyrkiä saamaan laskettua rikosten määrää "tuntuvasti", mutta myöntää olevan vaikeaa lopettaa murhat kokonaan.

           Vain muutamia päiviä sitten räjähti Malmön Rosengårdin poliisilaitoksen ulkopuolella. Tätä räiskintää poliisi kutsui "rikollisten vastaukseksi" heihin kohdistuvaan paineeseen eli poliisin tavalliseen työhön.

           "Se osoittaa, että rikollisiin kohdistamamme työ ja paine saattavat valitettavasti odottaa tapahtuvan tällaisia ​​asioita", Malmön poliisipäällikkö Stefan Sintéus totesi.

           Sitä ennen Malmön keskustassa olevan poliisiaseman ulkopuolelle pysäköity poliisiauto turmeltiin räjähteillä.

           Etelä-Malmössä sijaitseva Rosengård on yksi Ruotsin 61 alueesta, joka on valtamedian käyttämän poliittisesti korrektin ilmaisun mukaan "haavoittuva" ja määritelty "maantieteellisesti alueeksi, jolla on matala sosioekonominen tilanne, jossa rikollisilla on vaikutusta paikallisyhteisöön". Eli toisin sanoen yksi näistä surullisen kuuluisista maahanmuuttajien valtaamista ja hallitsemista no-go -alueista.

           Ruotsin kansallisen rikoksen torjuntaan erikoistuneen BRÅ: n julkaisemat luvut viime viikolta osoittivat, että ruotsalaiset ovat yhä enemmän huolissaan maansa rikollisuudesta.

           Syyskuussa Oikea Media kertoi Suomen Poliisiylijohtajan myöntäneen, että Suomessakin on kohta no-go -alueita. Mikäli resursseja ei lisätä, uhkat ovat muuttumassa "kohtuullisen hyvin hallinnassa" olevassa Suomenkin sisäisessä turvallisuudessa naapurimaan Ruotsin kaltaisiksi.
           Tytti Saleniusto 25.01. 11:37

           Kommentti


           • #26
            Tämä video kuvattu Suomessa. Kun laittomuus pääsee valtaan niin tässä on lopputulos.
             
            Melchizedek melech Shalem.

            Kommentti


            • #27
             Neljä maahanmuuttajaa pahoinpiteli ja ryösti 97-vuotiaan Elsan Ruotsissa - "Et saa huutaa, koska sitten viillän!"

             Koplan johtaja oli työskennellyt kotihoidossa Elsan asuinalueella - näin hän sai selville, missä vanhimmat ja kaikkein avuttomimmat naiset asuivat

             ULKOMAAT la 27.01.2018 19:38
             Ruotsalaisia "katulapsia". Kuva: Ruotsin poliisi
             Samhällsnytt uutisoi koplasta, joka koostui pääosin niin kutsutuista pohjoisafrikkalaisista "katulapsista" ja jonka "aivot" eli johtaja, Haiderat Salim oli irakilaistaustainen Ruotsiin jo kymmenen vuotta sitten tullut mies, jolla oli vaimo, asunto ja työpaikka.

             Uutisen mukaan nämä "katulapset" olivat erikoistuneet iäkkäisiin naisiin.

             Vuonna 2017 31. elokuuta vastaisena yönä 97-vuotias Elsa heräsi siihen, kun hänen makuuhuoneessaan Marieholmsvägenillä Malmössä oli useita miehiä. Yksin talossa asuva Elsa luuli ensin, että kotipalvelu tuli hoitamaan hänen loukkaantunutta sormeaan.

             Ja osittain hän olikin oikeassa - sillä 28-vuotias Haiderat Salim oli aikaisemmin työskennellyt kotihoidossa Elsan alueella. Tällä kertaa hän kuitenkin tuli kolmen pohjoisafrikkalaisen turvapaikanhakijan kanssa ryöstämään häntä.

             Yksi tekijöistä uhkasi naista ruuvimeisselillä, jota hän piti Elsan kurkkua vasten.

             Poliisin esitutkintapöytäkirjan mukaan hän oli samalla sanonut:

             "Et saa huutaa, koska sitten minä viillän!"

             "Katulapsijengi" etsi rahaa. He heittivät Elsan lattialle ja tutkivat patjat läpeensä.

             Rahaa ei kuitenkaan löytynyt.

             "Minulla on nivelrikko selkärangassani, joten se teki todella kipeää", Elsa kertoi myöhemmin poliisille. Esitutkintapöytäkirjan kuvissa näkyy suuria mustelmia Elsan kehossa.

             Miehet työskentelivät rauhallisesti ja järjestelmällisesti sen ajan, jonka he olivat naisen talossa. He kävivät läpi kaikki kaapit, kantoivat ulos hänen vanhan tv: nsä ja ottivat vihkisormukset - ainoan muiston, joka hänellä oli jäljellä edesmenneestä aviomiehestään. Varhain aamulla he lähtivät talosta. Kesti tunnin, ennen kuin ohikulkija oli kuullut Elsan avunhuudon ja kutsunut poliisin.

             Rikos oli huomionarvoinen rikollisuudesta tunnetussa Malmössä, joten poliisilla oli runsaasti resursseja saada kiinni tekijät. Erityinen DNA-jälkiä etsimään koulutettu koira tutki Elsan puutarhan läpi. DNA-jälkiä oli useita, koska tekijät polttelivat talossa ja jättivät tupakantumpit paikan päälle. Mikään niistä ei kuitenkaan täsmännyt ruotsalaisiin ​​rikollisiin poliisin tietokannassa. Toisin sanoen rikoksen selvittämismahdollisuudet näyttivät melko heikoilta.

             Poliisin asiakirjojen mukaan Haiderat Salimin auto päätyi poliisin valvontaan kahden päivän päästä ryöstöstä seuraavilla havainnoinnilla:

             "TTC783 tulee Lektorsgataniin ja parkkipaikkaan numerolla 6. Kaksi miestä ja vähintään kolme naista ja vähintään kaksi lasta seisoo auton ympärillä. Jotkut heistä penkovat autossa olevia tavaroita."

             Myöhemmin kävi ilmi, että autoa käytettiin ryöstöön ja tavaroiden kuljettamiseen.

             Varhain aamulla 4. syyskuuta poliisi sai hälytyksen Regementsgatanille, jossa muutama mies oli rikkomassa talon ikkunoita. Talossa asui toinen iäkäs nainen. Miehet pelästyivät paikalta pois valpasta naapuria, joka kutsui poliisin.

             Jengi pidätettiin poliisin ansiosta, joka ilmoitti tapahtumasta seuraavasti:

             "Näen, että auto tulee kadulle aivan eteemme. Huomaan autossa istuvan neljä arabia ja on outoa, että he ajavat ympäriinsä keskellä yötä tällä alueella. Käännymme sen perään ja pysähdymme Rönneholmsparkenin pysäköintialueelle."

             Poliisi puhui kuljettajan kanssa, joka oli "selvästi hermostunut". Partio teki ruumiintarkastuksen miehille ja löysi Tramadol-huumetta sekä marihuanaa. Hetkeä myöhemmin Elsan henkilökortti löytyi autosta, mikä mahdollisti yhdistää seurueen aiempaan ryöstöön.

             "Autosta löytyi myös erilaisia työkaluja, joita käytetään tavallisesti tämän tyyppisissä rikoksissa sekä tavaroita, joita ei yleensä ole autossa nuorilla ulkomaalaisilla miehillä", kirjoitti poliisi jälkiraportissaan.

             Selvisi, että kolme muuta ryöstössä osallisena ollutta miestä olivat 20-vuotias Mohammad Al Agawi, 18-vuotias Alladin Al Arabi ja Mansour Alzafiri, jonka ikä oli epäselvä. Kaikki kolme olivat marokkolaistaustaisia tai muista Pohjois-Afrikan maista kotoisin olevia turvapaikanhakijoita Ruotsissa. El Arabi Alzafiri oli jo saanut karkotuspäätöksen ja oli siten Ruotsissa ilman lupaa.

             Rikolliskoplassa "aivoina" ja siten johtajana toiminut 28-vuotias Haiderat Raad Salim oli irakilaistaustainen Ruotsin kansalainen ja ainoa, joka puhui sujuvasti ruotsia.

             Samhällsnytt korostaa, että maahanmuuttajien rikollisuutta koskevassa keskustelussa kuullaan usein sanottavan, että se johtuu sosioekonomisista tekijöistä - muun muassa niin kutsutusta syrjäytymisestä.

             Kuitenkin kun tarkastellaan lähemmin Haiderat Salimia, hän ei näytä millään tavalla olleen syrjäytynyt. Hän asui vaimonsa kanssa omassa asunnossa Malmössä - kaukana surullisen kuuluisasta Rosengårdista. Hänellä oli työ kotihoitajana - näin hän sai selville, missä vanhimmat ja kaikkein avuttomimmat naiset asuivat.

             Ruotsin maahanmuuttoviraston asiakirjojen mukaan Haiderat tuli Ruotsiin 10 vuotta sitten isänsä kanssa. Loput perheestä seurasivat perässä.

             Kun Samhällsnytt soitti Haiderat Salimin isälle, osoittautui että hänen ruotsinsa ei olekaan tarpeeksi hyvä ymmärtämään kysymyksiä ja vastaamaan niihin - huolimatta siitä, että hän on viettänyt Ruotsissa 17 vuotta. Hetken kuluttua hän soitti takaisin ja käytti apuna kaveria, joka käänsi kielen arabiasta.

             Isä vahvisti saaneensa turvapaikan Ruotsissa ja loput perheestä tulivat hänen kanssaan.

             Samhällsnytt kysyi, mitä mieltä isä on poikansa Haideratin tuomiosta.

             "Haiderat on erittäin ystävällinen ja auttaa muita koko ajan. Pysäyttäisitpä hänet Malmön kadulla ja kysyisit osoitetta, hän varmistaisi, että löydät sen oikein! Hän ei koskaan tehnyt sellaisia ​​asioita", Haiderin isä vastasi.

             Hän sanoi poikansa olevan "hyvin kiltti ihmisenä", eikä voi kuvitella hänen syyllistyneen siihen, mistä häntä syytetään.

             Joulukuussa 2017 Malmön käräjäoikeus tuomitsi Haiderat Salimin 5 vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen. Muut "katulapset" tuomittiin lyhyempiin vankeusrangaistuksiin. Mansour Alzafiri, jonka ikä oli epäselvä, tuomittiin nuorisokotiin vuodeksi ja 10 kuukaudeksi - koska käräjäoikeus päätti uskoa, että hän oli alle 18-vuotias rikoksen teon aikaan. Tämä huolimatta siitä, että Alzafiri oli antanut ristiriitaisia tietoja iästään turvapaikkamenettelyn aikana.

             Tytti Salenius

             Kommentti


             • #28
              Blogi: Reijo Tossavainen, su 28.01.2018 14:35

              Terrori-iskut Suomessa aina vain todennäköisempiä

              "Suomessa on tällä hetkellä 370 radikaali-islamistista kohdehenkilöä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että näillä henkilöillä on konkreettisia yhteyksiä terrorijärjestöihin. Määrä on lähes kaksinkertaistunut viimeisen vuoden aikana, joten muutos Suomessakin on ollut varsin iso, ja ennen kaikkea kohdehenkilöiden muodostaman uhan laatu on muuttunut. Heistä noin neljäsosalla on joko koulutusta tai kokemusta terroriristijärjestön riveissä taistelemisesta."

              Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari kertoi näin lauantaina Ylen Ykkösaamussa Suomen terroriuhasta ja uhka-arviosta.

              Pelttarin kertomat tosiasiat ovat todella vakavasti otettavia. Pää on otettava pois pensaasta, ja hyssyttely on lopetettava. On hyvin todennäköistä, että Turun terrori-isku oli ensimmäinen, mutta ei viimeinen.

              Supon seuraamien riskihenkilöiden määrä tuplaantui vuodessa. Eikä siinä kaikki, sillä määrä lisääntyy jatkossa sitä mukaa kun raakuuksiin syyllistyneitä islamistisia terroristeja palaa Suomeen.

              Suomessa terroristit ohjataan ensiksi soskan luukulle yhteiskunnan avokätisten palvelujen pariin, jotta he "kotoutuisivat". Uskomattoman edesvastuutonta toimintaa.

              Meidän pitäisi menetellä kuten monissa muissa maissa. Meidän pitäisi estää terroristien paluu ja saattaa oikeuden eteen tänne jo palanneet ja sen jälkeen karkottaa maasta.
              http://beta.oikeamedia.com/o1-54012

              Kommentti


              • #29
               Tossavainen kirjoittaa täyttä asiaa. Islamilainen terrorismi on Suomen yhteiskunnan vihollinen numero 1.
               Melchizedek melech Shalem.

               Kommentti


               • #30
                Niinpä, näyttää siltä noista ihan viranomaistiedoista päätellen, missä tahansa ,millä hetkellä tahansa jossakin päin suomea voi rysähtää.
                On toivottavaa, että viranomaiset onnistuvat ne ennalta estämään, mutta vaara on, että se ei välttämättä onnistu.
                Minä olen monen muun kanssa sitä mieltä, että avoimet rajat politiikka on älytöntä sinisilmäisyyttä ja hyväuskoisuutta.
                Jokaisen itsenäisen maan rajoilla pitäisi olla rajavalvonta, niinkuin ennenvanhaan. Ja nyt terroriuhkan noustua huimasti sitä pitäisi tiukentaa siitäkin.
                On hölmöläismäistä hommaa tämä nykyinen vapaat rajat politiikka, nythän kaikki suuremmat tapahtumat joissa on paljon ihmisiä sekä kävelykadut yms pitää suojata jos jonkin laisilla turvajärjestelyillä yms.
                On selvää, että syynä tämmöisiin uhkiin ja toimenpiteisiin on tuo holtiton maahanmuuttopolitiikka valvomattomine rajan ylityksineen tulla ketä vain. Vähän kuin hölmöläisten maton kutominen jossa kudetta otetaan toisesta päästä ja kudotaan toiseen päähän.
                Tosin ontuva vertaus sen puoleen, että kyllä rajoilla valvominen on huomattavasti helpompaa kuin ympäri suomea levittäytyneiden rikollisin motiivein varustautuneiden valvonta ja sekä valtakunnan kattavat turvallisuustoimet ja -järjestelyt.

                Niinistö sanoi mielestäni todella typerästi Turun terrori-iskun jälkeen väittämällä ,"ettei suomi voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse", Jotakuinkin noin. Eihän normaali rajavalvonta sitä tarkoita.
                Toivottavasti on ajatellut tai ajattelee tuota lapsustaan uudemman kerran.

                Me Suomalaiset olemme kummaa kansaa, tai ainakin meidän johtajamme, että vaikka kuinka selvästi näkyy nämä virheratkaisut ympäri eurooppaa mitä pakolaispolitiikassa on tehty , Suomi seuraa sokeasti perässä innolla toistamaan niitä, vaikka lopputulos on jo nähty monissa maissa olevan katastrofi. Tuo Ruotsi tuossa lähimpänä.
                Sitä minä jaksan päivästa päivään ihmetellä , kun näitä tämänhetkisiä päättäjiä ei näytä juurikaan tilanne hetkauttavan. Sinne vaan perään mitä isot edellä, vaikka suoraan jyrkänteeltä alas, pääasia näyttää olevan vain se, että ei erottauduttaisi joukosta?Liekö kysymys siitä suomalaisten kuulusta huonosta itsetunnosta?

                Muutamat itäisemmän euroopan maat näissä asioissa ovat paljon viisaampia, vaikkakin se maksaa nille jos jonkinlaisen rasistin leiman- perusteetta. Jokaisen itsenäisen maan velvollisuuksiin on turvata ensisijaisesti omien kansalaisten turvallisuus ja heistä huolehtiminen. Mikään valtio ei voi olla koko muun maailman sosiaalitoimisto, niinkuin jotkut näyttää haluavan Suomesta sellaisen tehdä, taloudelliset reaaliteetit tulee siinä vastaan nopeasti, ja on mielestäni edesvastuutonta, että ne verovarat , jotka on kerätty meiltä jokaiselta veronmaksajalta omien kansalaisten yhteiseksi hyväksi , ihan noin vaan kulutetaan "turvapaikkaturistien" tarpeisiin.
                "Turvapaikkaturismista" on suurelta osin kysymys hyvin huomattavan määrän kohdalla näistä viime aikoina maahan tulleista .
                Käännytyspäätöksiä taitaa olla suurin osa? Heistä kuitenkin koituu melkoiset kustannukset pienelle maallemme joka jo muutenkin elää velkarahalla.
                Kumma vain että sitä rahaa näyttää löytyvän , kun on kysymys maahanmuutosta. Muutoin se tuntuu olevan kiven takana jos on kysymys kansalaisten, meidän veronmaksajien tarpeista jotka lopulta kuitenkin koko lystin maksamme.
                Jotain mätää tässä maahanmuuttojutussa on semmoista mitä meille ei kerrota. Ihan ihmettelen, miten kauan valtion talous kestää, jos tämä holtittomuus jatkuu.
                Vastaanottokeskusten pyörittäminen, kummenientuhansien elättäminen, mittavasti lisääntynyt terrorismin torjunta ja turvatoimet, "turvapaikanhakijoiden" rikokset ja rikos-seuraamus-vankila (ei ihan ilmaista) , palautettavien matkakustannukset yms?
                Ei pieni pääni ymmärrä, mistä ne rahat tämän sirkuksen pyörittämiseen yhtäkkiä on löydetty, kun ennen tätä turvapaikkainvaasiota jo puhuttiin katastrofaalisesta valtiontalouden velkaantumisesta.

                Noh kyllähän se tiedetään, että veronmaksajina ja tämän turvapaikkasirkuksen kaikkine seurannaiskuluineen loppujen lopuksi maksamme me ja meidän jälkipolvet jos tämä valtio joudu kokonaan pakkohuutokaupalla myytäväksi kun tulee pää vetävän käteen.
                Työttömyyskorvaukset pois, sairaskulut ym sosiaalikulut täysimääräisinä kunkin itsensä kontolle maksettavaksi, eläkeiän nosto 100 vuoteen sekä eläkkeiden leikkaaminen , eritoten työeläkkeet yms, kivaa . Eiköhän se Kreikassa suurinpiirtein maan johto valtionsa noin ajanut? Tosin siellä sentään on paljon lämpimämpää kuin täällä jos joutuu kuusen alle asumaan.

                En minä sitä vastusta, eikä moni muukaan tämän hullun maahanmuuttopolitiikan vastustajista , etteikö todellisia avuntarpeessa olevia tulisi ja ehdottomasti myös pidä auttaa, Mutta nyt kun on ihan selvästi käynyt ilmi että meidånkin maamme hyvin rakennettua jo meitä edeltäneiden sukupolvien työn tuloksena yhteiskuntajärjestystä,käytetään häikäilemättömästi hyväksi , ja siihen on syylliset sekä meidän "monikulttuurisuus" ideologian sumentamat päättäjät yhdessä tänne tulijat , eritoten ne"turvapaikanhakijat" joiden vuoksi me alkuasukkaat ollaan pian turvapaikantarpeessa, kiitokseksi siitä että kustannamme heidä täällä oleskelustaan aiheutuneet moninaiset kulut.?
                Melkoinen hullujenhuone tämä Suomemmekin alkaa olla , että toivoisin, että täällä ihan oikeasti otettaisiin tosissaan nämä jo ihan poliisi viranomaisten antamat tilanneraportit ja tehtäisiin oikeasti jotain muutakin kuin pystytellään lisää betoniporsaita , Kyllä päättäjien on ruvettava ottamaan tosissaan jo pitkään kansan syvissä riveissä oleva huoli maan tulevaisuudesta rasistilemaamisen sijaan, sillä siitä harvoin on kysymys.
                Ruotsi on hyvä (tai paha) esimerkki mitä kohti ollaan matkalla. On vain ajan kysymys, koska meillä on ensimmäiset No gou alueet , kantaako kukaan päättäjistämme siitä huolta, poliisi kantaa jo. Päättäjät voivat kehityksen siihen suuntaan pysäyttää, poliisi yrittää vain selvitä(useinmiten eivät selviä) seurauksista jos niin ei tehdä.
                Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 30-01-18, 18:58.

                Kommentti

                Työstää...
                X