Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Onko Ruotsissa sisällis-sota?

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • #16
  Alun perin julkaissut SPES Katso viesti

  Yksi syy siihen on että suomessakin pääsee ajakohtaisohjelmiin asiantutijoiksi vain tiukan linjan fundmentalisti ( esim. Pia Jardi) islamilaiset yhtä fundamentallistset imaamit. Heidän laariin on satanut islaminainen terrorismi,ei sillä että he toivoisivat terrorsmia tai hyväksyisivät sen....Mutta mutta nyt nämä fundamentalistit näyttävä terroristien rinalla "maltillisilta". Sama asia jos tiukan linjan Lestadiolaiset esim.ehkäisykiellon kanssa edustaisivat ainoaa näkemystä suomalaisesta kristinuskosta ja siitä mikä olisi suomessa salittua tai ei, sekä kutsuttaisiin aina Tv.n esitäämään mielipiteensä kun jossakin keskustellaan kristinuskosta.
  Niin, kun hiljakkoin A-Studiossa (?) oli aiheena "Pitääkö islamia pelätä", niin haastateltavina oli kaksi henkilöä: kaksi imaamia. Tuollaista voi kyllä Yleltä odottaakin. Minusta tuo on uskomatonta. Mikäli islamia on syytä pelätä, niin voisiko olla, että imaamit eivät sellaista sanomaa välitä..

  Kommentti


  • #17
   Tutkimus: Yhä useampi ruotsalainen huolissaan rikollisuudesta

   Tuoreen tutkimuksen mukaan myös luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on vähentynyt Ruotsissa.
   Ruotsi
   16.1.2018 klo 13:03päivitetty 16.1.2018 klo 14:20 Poliisit tutkivat räjähdyspaikkaa Vårby Gårdin metroaseman läheisyydessä 7. tammikuuta.Per-Olof Sännås / AOP Riikka Uosukainen
   Pohjoismaiden-kirjeenvaihtaja
   @riikkauo
   Jaa artikkeli Facebookissa11
   Jaa artikkeli Twitterissä
   SÄLEN

   Ruotsalaisten huoli rikollisuudesta on kasvanut. Samalla luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on heikentynyt.

   Rikoksenehkäisyneuvoston Brån tuore tutkimus(siirryt toiseen palveluun) kertoo, että lähes kolmannes ruotsalaisista on erittäin huolissaan rikollisuudesta. Naiset ovat huolestuneempia kuin miehet, vaikka molempien osalta huolestuneiden määrä on kasvanut.

   Nuoremmat ja vanhemmat naiset ovat erityisen huolissaan joutuvansa pahoinpitelyn tai väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Noin kolmannes naisista tuntee olonsa melko tai hyvin turvattomaksi kulkiessaan myöhään illalla omalla asuinalueella. Luottamus instituutioihin heikentynyt selvästi

   Luottamus poliisiin ja oikeuslaitokseen on laskenut kuusi prosenttia viime vuodesta. Hieman yli puolet (55%) ruotsalaisista luottaa paljon tai melko paljon poliisiin ja oikeuslaitokseen.

   Melko paljon tai paljon poliisiin luottavien määrä (51%) on laskenut viime vuodesta kymmenen prosenttia. Tutkijat eivät halua vielä arvioida onko kysymys uudesta, alenevasta trendistä.

   Huoli rikollisuudesta on nyt samalla tasolla kuin 2006 ja se on kasvanut erityisesti parina viime vuotena.

   Tutkimus tehdään vuosittain. Sitä varten haastateltiin pääosin puhelimitse 11 600 Ruotsin väestöä edustavaa 16-74 vuotiasta.

   Tutkimuksen tuloksia esiteltiin Sälenin turvallisuuskonferenssissa.
   https://yle.fi/uutiset/3-10024975

   Kommentti


   • #18
    Ruotsissa tapahtui viime vuonna yli 300 ampumavälikohtausta. Pääministeri Stefan Löfen ei halunnut sulkea pois sotilaiden käytön mahdollisuutta jengirikollisuutta vastaan.

    https://yle.fi/uutiset/3-10026068
    Melchizedek melech Shalem.

    Kommentti


    • #19
     Kristityksi kääntynyt iranilaisnainen karkotusuhan alla Ruotsissa - Unkari halusi heti auttaa

     Ruotsin maahanmuuttovirasto: "Ei ole meidän ongelmamme, kun päätit kääntyä kristityksi!"     Vaikka Ruotsin hallitus on kuuluisa jaloudestaan ja suvaitsevaisuudestaan turvapaikanhakijoita kohtaan, iranilainen kristitty näyttelijä Aideen Strandsson on karkotusuhan alla Ruotsin hallituksen hylättyä hänen turvapaikkahakemuksensa...................
     ................Aideen Strandsson on kertonut aiemmin paenneensa kotimaastaan Iranista pakolaisena Ruotsiin nähtyään naisen, joka kivitettiin kuoliaaksi.

     Hän tuli Ruotsiin vuonna 2014 työviisumilla ja pyysi turvapaikkaa sen jälkeen, kun hän oli kääntynyt muslimista kristityksi.

     Jätettyään islamin uskon Strandsson joutuu varmasti vaaraan, jos hänet karkotetaan ja palautetaan Iraniin radikaalisen hallintojärjestelmän armoille. Hänet todennäköisesti vangitaan, raiskataan ja häntä kidutetaan Iranin vankilassa.

     Asiantuntijat uskovat Strandssonin joutuvan mahdollisesti jopa kuolemaan islamista luopumisensa tähden, jos Ruotsi lähettää hänet kotimaahansa.

     Asianajaja Gabriel Donner totesi: "Kidutus ja raiskaus ovat yleisiä Iranin vankiloissa."

     Aideen kertoo, kuinka törkeästi Ruotsin maahanmuuttovirastosta oli sanottu hänelle:

     "Ei ole meidän ongelmamme, kun päätit kääntyä kristityksi."

     Hänen karkottamisensa olisi Geneven pakolaisyleissopimuksen selkeä rikkomus.......................     ..................................Ruotsi on kuitenkin hylännyt hänen turvapaikkahakemuksensa ja sen sijaan antaa 150 entiselle Isis-taistelijalle suojatut identiteetit, jotta he voisivat löytää työpaikkoja.

     Strandsson on näytellyt elokuvissa ja televisiossa Iranissa. Hän on rohkeasti jättänyt islamin ja kääntynyt kristityksi sekä käynyt julkisesti kasteella. Hän on jo saanut muslimeilta uhkauksia kääntymyksensä vuoksi.

     Ruotsissa autetaan palanneita, propagandavideoita tähdittäneitä "entisiä jihadisteja", mutta ei haluta suojella iranilaista kristittyä näyttelijää vuorenvarmalta vainolta ja mahdolliselta kuolemalta.
     http://beta.oikeamedia.com/o1-53012
     Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 18-01-18, 17:15.

     Kommentti


     • #20

      Puukkohippaa harrastettu Tukholman keskustassa tänään.

      Kommentti


      • #21
       https://yle.fi/uutiset/3-10028255
       Malmössä räjähti poliisiaseman edessä – kaksi nuorta miestä otettiin kiinni

       Kommentti


       • #22
        https://youtu.be/dc3p9G47VJ4
        Tuo video ei suoraan liity Ruotsiin, mutta osoittaa hyvin ketkä ovat todellisia rasisteja ja ketä pitäisi oikeasti suojella. Valkoinen mies on nykyään kovasti vainottu ihmislaji.
        Syntinsä anteeksi saanut syntinen eli armosta pelastettu.

        Kommentti


        • #23
         Blogi: Olli Pusa, to 18.01.2018 20:16


         Onko Ruotsi menetetty maa?


         Minulla on vanha muistikuva Ruotsista menestyvänä, huolehtivana ja rauhallisena maana. Sellaisena hieman tylsänäkin maana. Kun seuraa kehitystä Ruotsissa, voi todeta että siitä Ruotsista ei ole enää kuin rippeet jäljellä. Taloudellisesti se menestyy edelleen kiitos vanhan menestyvän talousrakenteen. Toki osa Ruotsin menestyksestä on ollut tyhjän päällä. Esimerkiksi kotitaloudet ovat velkaantuneet voimakkaasti, mikä on pitänyt kasvua yllä. Nyt tuon seurauksena syntynyt asuntokupla on puhkeamassa. Oma valuutta on mahdollistanut sopeutumisen maailmantalouden vaihteluihin ja Ruotsi on säästynyt monilta taloudellisilta ongelmilta, joista Suomi on eurojäsenyyden myötä kärsinyt.

         Sen sijaan yhteiskuntarauhan näkökulmasta Ruotsi on syöksynyt kaaosta kohti. Rikollisuus on äärimmäisen kovaa. Raiskauksia Ruotsissa tehdään asukasmäärän suhteutettuna paljon enemmän kuin muissa länsimaissa. Rikollisuus on raakaa ja väkivaltaista. Tiedetään hyvin, että raaka rikollisuus kytkeytyy nimenomaan maahanmuuttajalähiöihin ja maahanmuuttajiin. Örebrolainen rikoskomisario Peter Springare kyllästyi hyssyttelyyn ja paljasti asian oikean laidan aikaansaaden kauhistuneen huudon ruotsalaisissa edistyksellisissä piireissä.

         Aftonbladet haastatteli ruotsalaista naispoliisia, jonka aviomies on myös poliisi. Molempien työpaikkojen seiniä on kokeiltu räjähdysaineilla. Tuollainen väkivalta on heidän perheensäkin arkea.

         https://www.aftonbladet.se/nyheter/k...-nagon-er-illa

         Käsikranaatit räjähtelevät ja niitä löytyy metroasemilta.
         Ruotsissa on murhattu 2017 arvioilta 110 henkilöä.

         https://www.aftonbladet.se/a/gPWV71/promo


         Moniin lähiöihin ei pelastuslaitos enää mene ilman poliisin suojelua ja poliisi menee sinne vain vahvoilla joukoilla. Alueet ovat karanneet viranomaisten käsistä. Pelastushenkilökunta saa vastaansa pommeja, sytytettyjä tulipaloja, käsikranaatteja, kivien heittelyä, kidnappausyrityksiä, pahoinpitelyjä.

         https://www.aftonbladet.se/nyheter/k...r-attack/promo         Raiskauksissa Ruotsi on länsimaiden pahin paikka, lukuja voi verrata lähinnä joihinkin kehitysmaihin. Rikosseuraamusviraston tilastojen mukaan Ruotsissa ilmoitetaan 19 raiskausta päivässä. Viranomaiset eivät kuitenkaan uskalla sanoa, mistä valtava kasvu johtuu: maahanmuuttajista.

         www.friatider.se/19-anm-lda-v-ldt-kter-i-sverige-dygn         Joukkoraiskauksista on Ruotsissa uutisoitu useita kertoja syksyn aikana. Poliisi ei ehdi niitä edes tutkia, kun murhien tutkiminen vie resurssit:

         https://www.metro.se/artikel/tio-män-misstänks-för-gruppvåldtäkt-polisbrist-försenade-gripanden


         Tukholmassa turvapaikanhakija yritti murhata kadulla kävelleen poliisin. Mitä pohdintaa se herätti? Väkivallan syy oli arvoitus. Ruotsalaiset pohdiskelivat, mikä heidän hienossa systeemissään oli pielessä. Vika oli siis ruotsalaisissa, ei tulijoissa. Sellaisella pupullako kuvittelevat ratkaisevansa ongelmansa?

         https://www.expressen.se/kronikorer/...ett-mysterium/         Lista on lohduttoman pitkä. Seuraava kysymys on sitten, miksi Ruotsi on tuossa pisteessä? Viimeisimmässä tapauksessa tilanne liittyi suoranaisesti turvapaikanhakijoihin ja asiaa ei voinut peitellä. Niinpä vastaus oli syyttää ruotsalaisia. Peter Springare paljasti, että väkivaltainen rikollisuus Ruotsissa liittyy maahanmuuttajiin . Raiskaustilastoissa tämä on todettu jo aikaisemmin.

         Ruotsissa ei uskalleta tunnustaa, että rikollisuuden räjähtäminen käsiin johtuu valtavasta ”humanitaarisesta” maahanmuutosta. Ei Åke, Pelle ja Göran ole villiintyneet. Uhotaan, että taistellaan rikollisuutta vastaan, mutta todellista syytä ongelmaan ei uskalleta sanoa ruotsalaisille: ainoa tapa saada tilanne hallintaan on lopettaa ”humanitaarinen” maahanmuutto. Mahdollisesti on jo myöhäistä ratkaista asiaa tuollakaan tavalla.

         Sellaisen ajatuksen ääneen lausuminen on kuitenkin täysin mahdoton ajatus. Se romuttaisi heidän harhakuvitelmansa siitä, että he ovat humaaneja ja jaloja ihmisiä, esikuva kaikille muille maille. Paljastuisi todellisuus, että he ovat olleet tyhmiä ja naiiveja ja tuhonneet sen myötä maansa. Poliitikoille ja medialle erityisesti tuon myöntäminen on mahdotonta. Tavallinen ruotsalainen on aivopesty poliitikkojen ja median toimesta tuohon harhaan. Se lienee jollakin tavalla sukua harhalle, jonka Putin jengeineen on aivopessyt venäläisten päähän. Kaikki vainoavat venäläisiä ja estävät Venäjän oikeutettuja vaatimuksia hallita muita.

         Kun ei voida myöntää todellisia syitä, alkaa kuulua suorastaan epätoivoisia ja typeriä ehdotuksia. Kun valtio on räjähtämässä käsiin, pitää ruotsalaisten poliitikkojen osoittaa ainakin puheissa halua ankaraan taisteluun rikollisuutta vastaan. Mutta rikollisuus on vain yksi lohikäärmeen pää, todellinen syy halutaan kieltää.

         Tilanteen epätoivoisuutta kuvaa se, että pääministeri Löven puhuu sotilaiden lähettämisestä taistelemaan rikollisjengejä vastaan. Toki monet ruotsalaisetkin toppuuttelevat.

         https://www.expressen.se/nyheter/lof...ot-kriminella/


         Sotilailla on käyttöä rajoilla niiden turvaamisessa, mutta ne ovat aika tehottomia lähiöissä maahanmuuttajien rikollisjengejä vastaan. Ne voivat toki auttaa siviiliviranomaisia ottamaan lähiöt haltuunsa, jos siviiliviranomaisilta löytyisi sellaista kanttia ja maahanmuuttoakin alettaisiin rajoittaa. Mutta sellaisesta ei Ruotsissa ole minkäänlaista havaintoakaan. Siinä vaiheessa kun sotilaita oikeasti tarvitaan lähiöissä, on kyseessä jo sisällissodan kaltainen tilanne.

         Entä sitten Suomi? Suomi ei ole yhtä pitkällä kuin Ruotsi, mutta Suomessakin alkaa näkyä samanlaisia oireita. Suomessakin yritetään peitellä Ruotsin ongelmia. Hesarin toimittaja Pettersson ”vieraili” Ruotsissa ja julisti, että lähiöiden ongelmat ovat puppua. Ex-pääministeri Stubb julisti Trumpille, että Ruotsi on maailman turvallisimpia maita:

         http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaa...koista/752170/


         Media Suomessakin yrittää pimittää Ruotisin tilannetta. Kun ongelman pimittäminen alkaa käydä mahdottomaksi, se alkaa pimittää kriisin syitä. Tietenkin voi ajatella, että se on ruotsalaisten ongelma, jos heidän lapsensa eivät parin vuosikymmenen päästä enää elä pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa vaan islamilaisen sharialain alaisuudessa. Mutta on se Suomenkin ongelma, jos idässä on imperialistinen Venäjä ja lännessä islamilaiseen kaaokseen syöksyvä Ruotsi. Siinä voi miettiä Suomelle monia strategioita uusiksi.


         Olli Pusa
         Viimeisin muokkaaja E Heikkinen; 19-01-18, 23:04.

         Kommentti


         • #24
          Alun perin julkaissut E Heikkinen Katso viesti
          Blogi: Olli Pusa, to 18.01.2018 20:16

          Ruotsissa on murhattu 2017 arvioilta 110 henkilöä.

          https://www.aftonbladet.se/a/gPWV71/promo

          En sano, että Ruotsissa ei olisi ongelmia rikollisuuden kanssa, mutta tuo luku ei toistaiseksi ole kauhean hälyttävä jos vertaa asukasluvultaan pienempään Suomeen?

          "Vuonna 2016 Suomessa surmattiin kuolemansyytietojen mukaan 63 ihmistä. "

          http://findikaattori.fi/fi/97

          Kommentti

          Työstää...
          X