Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Jumalattomat iloitsevat

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • #31
  Alun perin julkaissut Daniel Katso viesti
  Miten niin ehkä Herra on vastannut? Minä siis rukoilen vaimoa ja Herra on luvannutkim vaimon antaa jo monia vuosia sitten.
  Herra on luvannut erään asian reilut 27 vuotta sitten. Lupaus ei ole vielä toteutunut. Odotan edelleen.
  Minusta asialla on enemmän kuin kiire. Jumala joka on Herra on toista mieltä, sillä Hän tietää hetken parahimman.
  Ja mitä sinulla on, jota et ole lahjaksi saanut? Mutta jos olet sen saanut, niin miksi kerskaat, ikäänkuin se ei olisi saatua?
  Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
  Vaan kaikki tulee sinulta, ja omasta kädestäsi olemme sen sinulle antaneet.

  **Kuulun vapaaseurakuntaan.

  Kommentti


  • #32
   Alun perin julkaissut Daniel Katso viesti
   Ja jos tarkoitat että hän haluaisi minun elävän naimattomana niim siihen pysty. Näen niin kauniita naisia joka päivä että tekee minut hulluksi. En minä kykene elämään naimattomana. Eivätkä kylene useimmat Herran palvelijatkaan. Vai tiedätkö jonkun naimattoman pastorin? Ja vaikka joku kykenisikin niim minä en. Herra sanoi että joka voi sen itseensä soveltaa.. ei raamatussa missään sanota että naimattomuus olisi pakollista. Ja minä eläisin mieluummin ilman päätä kuin ilman vaimoa.
   No jos asia on noin, niin älä sitten syytä Jumalaa, vaan mene ja etsi vaimo itsellesi!

   Jumala nimittäin täyttää kaikki lupauksensa ja ellei tuota ole täyttänyt, silloin on pakko
   kysyä, onko se ollut Jumalan lupaus, vaiko vain ihmisen oma oletus Hänen lupauksestaan.

   Ja ehkä Herra antaakin vaimon ajallaan, mutta Hän toimi juuri siten, kuin itse näkee hyväksi.
   sillä Hän ei ole meidän marinettinukkemme.

   Nämä puheesi kun luovat täällä sellaista kuvaa, että Jumala lupailee jotain sellaista, mitä
   ei sitten kuitenkaan täytä ja näinhän asia ei ole!
   Job 42:2. "Minä tiedän, että sinä (Herra) voit kaikki ja ettei mikään päätöksesi ole sinulle mahdoton toteuttaa.

   Kommentti


   • #33
    No eihän se niin voikaan olla. Kyllä Jumala pitää lupauksensa. Mutta siltä vain asia näyttää. Olen siis uskonut 100% varmasti että asia on Jumalalla hoidossaa mutta nyt näyttää että asia on viivästynyt. En usko että Jumala antaisi jonkun uskoa jotain mikä ei pitäisi paikkansa. Olisihan hän voinut sanoa minulle että olen kuullut väärin. Mutta päin vastoin hän on asian vahvistanut monta kertaa. Minun mielestäni asia on vain viivästynyt pahasti. Mutta kyllä Jumala toki vieläkin voi vastata. Ja kyllähän toki Raamatussakin on monia esimerkkejä siitä miten ihmiset ovat saaneet odottaa kauan. Vika on vain itsessä kun epäilyttää välillä.

    ja tuo mitä hypomenoo kirjoitti on varmasti totta.

    Kommentti


    • #34
     Älkää minun vääriä puheita kuunnelko vaan uskokaa Jumalaan.

     Kommentti


     • #35
      Millä lailla Jumala on luvannut jonkun asian? Oletteko kuulleet Jumalan äänen korvin kuultavana äänenä? Joskus kun ihminen oikein kovasti toivoo jotain ja asioihin vielä näyttää tulevan monia vahvistuksia, sitä voi ikään kuin kuvitella kyseessä olevan Jumalan puhe, vaikka oikeasti kyse on vain omista ajatuksista. Ja sitten erilaiset yhteensattumat vahvistavat omia toiveajatuksia.

      Olin kerran ihan varma, että eräs tietty työpaikka oli Jumalan suunnittelema minulle pysyvämmäksikin paikaksi. Asiat kuitenkin menivät aivan toiseen suuntaan eikä kyseistä paikkaa enää ole olemassakaan. Ei Jumala ollut sitä minulle koskaan luvannutkaan, olisin vain halunnut olla siellä.

      Mieheni (joka ei muuten ole uskossa) kuuli kerran omin korvin Jumalan puheen, yhden lauseen. Jumala kertoi hänelle erään asian ja se osoittautui täysin paikkansapitäväksi. Mies ei sitä tosin tulkinnut Jumalan puheeksi, piti vain selittämättömänä asiana.

      Kommentti


      • #36
       Mytta eikös tuo ole juurikin n ja epätoivon tupjan puhetta että ei Jumala ole mitään puhunutkaan eikä luvannutkaan. Varmaan saatana yritti sitä sanoa Aabrahamille ja Joosefillekin. Jumala puhuu monella tavalla. Ja jos viettää rukouksesda aikaa niin vamrasti kuulee Jumalan äänen. Ennen kaiklea hän puhuu raamatun kautta. Ja jo raamatussa on luvattu että Jumala anta jos rukoilemme Jeesuksen nimessä Jumalan tahdon mukaan. avioliitto taas on Jumalan tahto. Ja Jumala puhii myös profetioiden kautta ja ihmisen omassa sydämessä.

       Kommentti


       • #37
        Tämä kirjoitus mekanismi tällä foorumilla tökkii todella pahasti ja monet sanat pyyhkiytyvät. Piti sanoa että eikö tuo ole juurikin saatanan puhetta?

        Kommentti


        • #38
         Ja miksi yritätte viedä toivottomalta lopunkin toivon? Toivoni on että Jumala toteuttaa lupauksensa ja vastaa rukoukseen. Te yritätte aivan kuin sanoa ettei Jumala ole mitään luvannutkaan ja olen turhaan odottanut vuosikaudet. Jos todella olisin odottanut jotain Jumalan tahdon vastaista niin olisihan hän sen jo aiemmin ilmoittanut.

         Kommentti


         • #39
          Daniel,

          mitä sinä kaikkein eniten haluat? Ihmisen, naisen, jonka kanssa on hyvä elää arkea vai ainoastaan ihmisen, jonka kanssa tulla yhdeksi lihaksi?

          Anna jollekin mukavalle uskovalle tytölle mahdollisuus olla kumppanisi. Älä katso tytön ulkonäköä, ikää tai varallisuutta. Katso, kuka viihtyisi kanssasi. Onhan se mukava ihminen elämänkumppanina paljon tärkeämpi ja mukavampi asia kuin ulkoiset seikat.

          Tässä on sinulla henkisen kasvun paikka.

          Tiedän, että kuulostan julmalta - anteeksi. En tahdo sinulle pahaa enkä sinua lytätä, haluaisin vain, että ajattelet laajemmin asiaa.

          Kommentti


          • #40
           No kyllähän tuo on totta anniina mutta kyllä ulkonäkökin on melko tärkeä. Miksi meidät muuten olisi luotu ihastumaan?

           Kommentti


           • #41
            ...ja jos etsisin vain jonkun mukavan niin olisin lennyt naimisiin jo vuosia sitten. Sitten olisin turhaan odottanut vuosikaudet.

            Kommentti


            • #42
             Sitäpaitsi monet yleensäkin ottavat vaimokseen jonkun joka miellyttää myös silmää. Mikso minun pitäisi elää ilman mitään hyvää?

             Kommentti

             Työstää...
             X