Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Onko viimeinen petovaltio Venäjä?

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Onko viimeinen petovaltio Venäjä?

  MIKSI MUUT EIVÄT OSANNEET LIITTÄÄ VIIMEISTÄ PETOVALTIOTA
  NEUVOSTOLIITTOON JA SEN JATKON HISTORIAAN?  Kovin harvalle oli selvää edes se, missä kohden Raamattua puhutaan viimeisestä petovaltiosta. Eli:

  Daniel 7:7. Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

  8. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

  19. Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;

  20. sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;

  21. se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,

  22. siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

  23. Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

  24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.

  25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

  26. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.


  Ensinnäkin on selvää, että seitsemäs johtaja eli "pieni sarvi" on sama kuin viimeinen suuri Antikristus. Hänelle annetaan kolme ja puoli aikaa eli 3,5 vuotta kuten Antikristukselle Ilmestyskirjassa, Ilmestyskirjan pedolle.

  Neuvostoliitto nielaisi toista kymmentä pikkuvaltiota. Se oli erilainen kuin edelliset ei-sosialistiset pedot. Antikristus "kukistaa" on huono käännös, hyvä ei ole syrjäyttääkään, mutta on se parempi kuvaamaan sitä miten seitsemäs johtaja tulee takaisinkin kolmen johtajan mentyä. Jeltsin, Medvedev ja Putin. Kymmenen johtajaa on siinä valtiossa alkaen 1917 ja päättyen Gorban toiseen kauteen 2019-24.

  En ymmärrä, miksi tämä vanha tulkintani on niin vähän tunnettu muualla.

  Harri Veijonen Linkki poistettu. mode
  Viimeisin muokkaaja hypomenoo; 12-03-18, 19:51.

 • #2
  Neljännen pedon ajatellaan tarkoittavan Roomaa. En ole koskaan kuullut, että se olisi Neuvostoliitto (jota nyt ei sellaisenaan edes ole). Mutta sitähän ei tiedä millaiseksi tämä maailma vielä muuttuu ja millainen mies seuraa aikanaan Putinia.
  Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

  Kommentti


  • #3
   Itse uskon, että Peto on ehkä Nato(tai USA+EU) ja sen johtaja Trump. Eikös Neuvostoliitto lakannut olemasta tuossa n.30 vuotta sitten?

   Kommentti


   • #4
    Venäjän vaikutusvalta tulee kasvamaan ja Putin varmasti vielä yrittää horjuttaa USA:n asemaa maailman johtavana valtiona. Kulisseissa tapahtuu kaikennäköistä ja kaikki ei ole sitä mitä meille kerrotaan. Onkohan tässä tulossa jonkunlainen kamppailu, Trump vs Putin. Nämä johtajat eivät pelaa samaan maaliin, se on varmaa.
    Syntinsä anteeksi saanut syntinen eli armosta pelastettu.

    Kommentti


    • #5
     Putin ikävöi Neuvostoaikoja, eli aikaa kun Venäjä hallitsi Itä-Euroopan valtioita ja pelotti länsimaita. Putinin mielestä ivy-maiden itsenäistyminen oli katastrofi. Nyt venäjä on jo tuonut pelon ilmapiirin takaisin. Kotimaassaan hän on suosittu, viis demokratiasta tai oikeusvaltiosta, venäläiset haluavat enemmän vahvaa johtajaa ja vahvaa venäjää. Siinä he ovat yksimielisempiä kuin yksikään länsimaa. Raamatullisessa mielessä nyky-Venäjä sopisi olemaan eloon jälleen herännyt NL. Ja korjaan heti että en voi sanoa "Raamatullisessa mielessä", sillä neljäs petovaltio on jotain uudenlaista ennennäkemätöntä. Ja tämä kaikki em on vain omaa pohdintaa.
     Viimeisin muokkaaja Pienviljelijä; 13-03-18, 09:59.
     Kotiseurakuntani on luterilainen

     Kommentti


     • #6
      ehkä viiimeinen Petovaltio on POhjois-Korea. Kiinastakin on tulossa kapitalistinen talousmahti.
      "Ennen minä asuisin leijonan ja lohikäärmeen kanssa kuin pahan vaimon kanssa" (Jeesus Siirak 25:16)

      Kommentti


      • #7
       Pedon valtakunta on aikanaan globaali, mutta siinä on 10 keskusvaltiota.. ja kaiken ytimessä yksi diktaattori.
       Totuuden ja iankaikkisuuden puolesta, Raamattu suunnan antajana, vapaaseurakunnassa.

       Kommentti


       • #8
        Tai ei tulekaan petovaltiota. Jos se onkin metafora esimerkiksi ideologiasta tai jokin muu vastaava.
        terminä petovaltio ei ole raamatusta vaan enemmän vähemmän tulkinnallinen

        Kommentti


        • #9
         Globaali ideologia.. globaali valta yli kansojen..

         Ilm 13:1 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.
         13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
         13:8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

         Pedolla viitataan asiayhteydestä riippuen sekä globaaliin valtakuntaan,
         että myös kadotukseen joutuvaan henkilödiktaattoriin:

         Ilm 19:19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
         19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa
         Totuuden ja iankaikkisuuden puolesta, Raamattu suunnan antajana, vapaaseurakunnassa.

         Kommentti

         Työstää...
         X