Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Oikean "Jeesus tulee" profetian tuntomerkkejä

Supista
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Oikean "Jeesus tulee" profetian tuntomerkkejä

  OIKEAN "JEESUS TULEE" PROFETIAN TUNTOMERKKEJÄ

  "Jeesus tulee" profetiat aikamäärineen ovat yleensä huuhaata. Oikeassa profetiassa Herran tulemus liitetään oikeisiin tapahtumiin kuten Tuleva Lähi-idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen, Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin. Totta tietenkin on, että pian myös tapahtumavuoden esittämisellä sitomatta vuotta tapahtumaan osutaan oikeaan, mutta sellaisista vuoden heitoista ei ole oikeaksi profetiaksi oikeaan osuessakaan. Oikeassa profetiassa aika tapahtumineen tiedetään noin viikon tarkkuudella.
  Toiseksi oikea ylösoton profetia sisältää myös perustelut Messiaan näkyvän paluun tuloajaksi ja löytää Danielin kirjan lopusta laskelman, millä ylösoton tulon ja näkyvän paluun tulon eroaika tunnistetaan.
  Kolmanneksi oikea profetia pyrkii selittämään muutkin ylösoton ympärillä tapahtuvat tapahtumat kuten "silloin kun pimeimmät ylistävät valerauhaa" (1 Tess 5:3) ja hyvä on osata tietää Temppelinkin tulemisesta vaikkapa vain hyvänä huonona selityksenä, ellei sitä tulekaan.
  Neljänneksi Antikristus sekä tulee että ilmestyy ensin ja mitä sillä tarkoitetaan. Tapahtumiin kuluu aikaa vielä vuosia, vaikka vain muutama. Oikea profetia ei heittele huuhaata eikä muutenkaan leiki Jeesuksen paluulla, joka pian on toteutunut! Tällä hetkellä uskotaan, että rauhaan ylösottoineen ei ole edes kolmea vuotta!
  Harri Veijonen
  Seurakunnan Tiedotuskeskus

  Linkki poistettu.. Mode
  Viimeisin muokkaaja hypomenoo; 13-03-18, 16:05.

 • #2
  5. Moos. 18:22 "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä"
  Jer. 28:9 "Jos siis joku profeetta julistaa rauhaa, on syytä katsoa, käykö hänen sanansa toteen. Vasta sitten nähdään, onko hän todella Herran lähettämä profeetta."

  Kriteeri on ainakin se että profetian tulee tapahtua. Ellei tapahdu se ei ole oikea/ Jumalasta.
  Eli "Jeesus tulee takaisin tiettynä päivänä"- profetian voi julistaa oikeaksi vasta jälkeen päin. Näin siis raamatun mukaan.

  Kommentti


  • #3
   Matt. 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
   Mark. 13:32 Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

   Herkkyys uskoa profetioihin ja niiden jakaminen (tänä päivänä sanottaisiin jaa facebookissa tai yleensä somessa ), on suoraan verrannollinen uskovan hengelliseen ikään. Juuri uskoon tullut on lapsi ja uskoo lapsen lailla. Lapset uskovat joskus sellaistakin, mikä ei ole totta, niinkuin vaikka tuo joulupukki. Muistan omasta nuoruudestani selkeästi näkömuistina tässä itseäni katsoen: pudotan opiskelumateriaalit kerrostalon jätelaatikkoon, kun helluntaiseurakunnan saarnaaja on minulle kertonut, että Jeesus tulee vuoden kuluttua takaisin. Laskivat kai silloin jotenkin tähän tapaan, että Israel itsenäistyi päivänä xx ja siihen päälle yhden sukupolven ikä vähennettynä vaivan ajalla.

   Tuli mieleen, jotta onhan tällä foorumillakin viime syksyltä ketju "chuppah chatam" tjs. mutta siihen vakaasti uskonut ihminen näytti olevan ihan omassa persoonassaan tällä telluksella viimeksi eilen.

   Kommentti


   • #4
    Onko tämä, jonka kirjoitit toisessa ketjussa profetia? Eli jos se ei toteudu niin oletko väärä profeetta? "Kymmenen johtajaa on siinä valtiossa alkaen 1917 ja päättyen Gorban toiseen kauteen 2019-24."
    Kommentti


    • #5
     Gorbatshov on melkein yhdeksänkymmenen. Hän täyttää ensi vuonna 88. Ei ole mitenkään luultavaa, että hän enää nousisi Venäjän johtoon.
     Kiitos olkoon Jumalalle, Karitsalle, olen armoliitossa. -luterilainen

     Kommentti


     • #6
      Nyt tiedemiehet ovat laskeneet (ennustaneet) Taivaallisen Palatsin tipahtavan maanpäälle 3. huhtikuuta. Todennäköisin tipahtamispaikka on Michiganissa USA:ssa. Tuo 3.4 oli myös Jeesuksen ristiinnaulitsemispäivä! Jos joku ei nyt tiedä mistä on kysymys, niin kerrottakoon, että tuo Taivaallinen Palatsi on Kiinalainen satelliitti, joka on tulossa alas kiertoradaltaan.
      Syntinsä anteeksi saanut syntinen eli armosta pelastettu.

      Kommentti


      • #7
       Alun perin julkaissut kirjoittaja Katso viesti
       Onko tämä, jonka kirjoitit toisessa ketjussa profetia? Eli jos se ei toteudu niin oletko väärä profeetta? "Kymmenen johtajaa on siinä valtiossa alkaen 1917 ja päättyen Gorban toiseen kauteen 2019-24."       Olen ensisijaisesti Raamatun profetian selittäjä ja "ymmärrys lisääntyy". Mutta nyt kai ollaan jo lähes 100% selityksessä. Gorba jos tulee takaisin niin siinä on Antikristuksen tulemus. Nähtäväksihän se jää. En ole väärä enkä huono profeetta. Ihmisprofetiatkin ovat onnistuneet erinomaisesti: http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm

       Kommentti


       • #8
        Näitä veikkauksia antikristukseksi on useita ja jotkut ovat omasta mielestään hyvin raamatullisia arvauksessaan. Mutta yksi tuntomerkki tällä tulevalla hallitsijalla on. Hän on aluksi pieni vähäinen Jumalaa ja tosi kristittyjä pilkkaava sarvi, joka kasvaa myöhemmin suurimmaksi sarveksi pedon päässä. Kannattaa seurata milloin näyttämölle ilmestyy vähäpätöinen kansanvillitsijä, jolla on suussaan vihapuhe Jumalaa, Jeesusta ja uskovia kohtaan. Jos tämä henkilö saa nopeassa tahdissa suurta valtaa, niin sitten voidaan jo jotakin päätellä.
        Syntinsä anteeksi saanut syntinen eli armosta pelastettu.

        Kommentti


        • #9
         Tällainen itse itsensä suositteleminen on ainakin minulle hyvin vierasta kristillisyyttä.

         Itse uskon siihen, että Jumala kyllä pitää huolen susituksista, jos ihminen on Hänen asiallaan.
         Job 42:2. "Minä tiedän, että sinä (Herra) voit kaikki ja ettei mikään päätöksesi ole sinulle mahdoton toteuttaa.

         Kommentti


         • #10
          Niin,näitten profetoiden laatijat painottavat omia oikeaksi ja miten oikea profetia tarkasti toteutuu sitten tapahtuu niikuin näille profetioille yleensä tapahtuu,ne ei todeudu ja uutta kehiin.
          Mitä väliä kristitylle? Raamatussa neuvotaan miten toimitaan,tuli mitä tuli,Herra pitää omistaan huolen. Näen että profetioilla haetaan usein esisijaisesti huomiota itselle.

          Kommentti


          • #11
           Alun perin julkaissut Vilja Katso viesti
           Tällainen itse itsensä suositteleminen on ainakin minulle hyvin vierasta kristillisyyttä.

           Itse uskon siihen, että Jumala kyllä pitää huolen susituksista, jos ihminen on Hänen asiallaan.
           Tällaiset valhe hengessä toimivat väärät profeetat käyttävät Jumalaa ja Jumalan nimeä astinlautanaan itsensä koroittamisessa.

           Kommentti

           Työstää...
           X