Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Nikkikaranteenista

Supista
Tämä aihe on suljettu
X
X
 • Suodatin
 • Aika
 • Näytä
Tyhjennä kaikki
uudet viestit

 • Nikkikaranteenista

  23-02-12, 14:03

  Nickikaranteeni otetaan käyttöön. Kun joku poistuu tai bannataan foorumilta, hän ei saa tulla uudella nickillä takaisin, ennen kuin kaksi kuukautta on kulunut nickin poistumisesta/bannauksen päättymisestä. Nimenomaan bannin päättymisestä. Joku voi olla jäähyllä pitempäänkin. Jos uusi nicki havaitaan, asiasta huomautetaan yv:llä ja annetaan lupa toimia vain vanhalla nickillä väh. 2 kk. Uusi nicki poistetaan siinä vaiheessa.

  Lisäys:
  Karanteeni koskee myös sellaista tilannetta jossa poistutaan ja tullaan hetikohta takaisin siksi että saadaan rikkomukset nollattua, siis taktikoidaan. 'Nollauskaranteenin' pituus on kanssa 2kk mikä tarkoittaa että pitää olla 2kk poissa ennenkuin voi tulla takaisin.

  Viimeisin muokkaaja RBee; 16-02-18, 21:24.
  Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

 • #2
  Saako tuon uuden ja vanhan nickin yhteyden luotettavasti selville? Kunhan kysyn mielenkiinnosta, t: ainoa alkuperäinen pienviljelijä
  Kotiseurakuntani on luterilainen

  Kommentti


  • #3
   Kun huomataan että saattaa olla sama henkilö, kysytään ja sillä se selviää. Tietysti jos ilmoittaa nimensä, se näkyy kysymättäkin.

   Nimipakko poistui vuosia sitten joten täällä saattaa tälläkin hetkellä olla kaksoisnikkejä mutta sille ei voi mitään. Eli systeemi ei ole vedenpitävä mutta nikkikaranteeni on parempi kuin ei mitään.

   Nikkikaranteenin idea on estää vastuunpakoilu. Tarkoittaa sitä ettei voi sanktioiden jälkeen muuttua anonyymiksi ja ikäänkuin luikkia tilanteesta. Karanteeni otettiin käyttöön aikoinaan kun jotkut käytti sitä taktiikkaa ja kynnys häiriköimiselle aleni.
   Viimeisin muokkaaja RBee; 28-12-17, 23:02.
   Kuulun helluntaiseurakuntaan. Onneksi on Jeesus.

   Kommentti

   Työstää...
   X