Ilmoitus

Supista
Ei tiedonantoja toistaiseksi.

Netmission - Helluntaiherätyksen keskustelufoorumi Apua

Supista

Täältä löydät vastaukset kysymyksiin kuinka taulu toimii. Käytä linkkejä tai etsi alhaalla olevasta laatikosta neuvoja.

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE
Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja
Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §

1. Rekisterinpitäjä

Avainmedia Lähetysjärjestö ry
(myös "palveluntarjoaja" tai "Netmission")
Jäspilänkatu 2, 04250 KERAVA

Y-tunnus: 0201348-9

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Kotimaan internettyön koordinaattori
Janne Maunumäki
+358 40 7309 425

3. Rekisterin nimi

Netmission keskustelufoorumin käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Netmissionin keskustelufoorumin ylläpitoon, foorumin moderoimiseen, palvelujen turvallisuuden edistämiseen, palvelujen kehittämiseen, palautteiden vastaamiseen, informoimiseen, sekä mahdollisten tukijoiden kartoittamiseen. Lisäksi rekisteriä voidaan käyttää palvelun tuotetarjontaan.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjän käyttäjätunnus, salasana (suojattu), salasanan päiväys, sähköposti, pikaviestinten käyttäjänimiin (icq, aim, yahoo, msn, skype), käyttäjätitteli, rekisteröitymisajankohta, viimeisin kirjautumisajankohta, viimeisin kirjoittamisajankohta, viimeisin aktiivisuusajankohta, kotisivuosoite, nimi, syntymäaika, elämänkerta, kiinnostuksen kohteet, ammatti, sijainti, allekirjoitus, kuva, viestien määrä, ip-osoite sekä joitakin järjestelmän automaattisesti luomia pakollisia tietoja.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot rekisteriin saadaan suoraan käyttäjältä ja palvelun järjestelmältä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Avainmedia Lähetysjärjestö ry ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolle. Avainmedia Lähetysjärjestö ry voi kuitenkin luovuttaa käyttäjätietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

8. Evästeiden käyttö

Netmission keskustelufoorumi käyttää sivustollaan evästeitä (ns. Cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät ja helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Exploreriä -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.”

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Netmissionin käyttäjärekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

10. Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on kerran vuodessa henkilötietolain 26 § mukaisesti oikeus tarkastaa maksutta häntä koskevat Netmissionin keskustelufoorumin käyttäjärekisteriin tallennetut tiedot.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
Avainmedia Lähetysjärjestö ry
Netmission / Janne Maunumäki
Jäspilänkatu 2
04250 KERAVA

Tarkastuspyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti osoitteessa:
Avainmedia Lähetysjärjestö ry
Jäspilänkatu 2
04250 KERAVA

Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti tehtäessä on esitettävä kuvallinen ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus.

Avainmedia lähetysjärjestö ry vastaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjän on henkilötietolain 29 § mukaisesti ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Jos rekisteröidyn tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää Avainmedia lähetysjärjestö ry:lle virheen korjaamista koskevan pyynnön kirjallisesti yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Käyttäjä voi myös päivittää seuraavia tietojaan itse keskustelufoorumin hallintapaneelissa: Käyttäjän salasana (suojattu), sähköposti, pikaviestinten käyttäjänimiin (icq, aim, yahoo, msn, skype), kotisivuosoite, nimi, syntymäaika, elämänkerta, kiinnostuksen kohteet, ammatti, sijainti, allekirjoitus, kuva.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Käyttäjällä on henkilötietolain 30 § mukaisesti oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja informointia tai suoramarkkinointia varten. Rekisteröitynyt käyttäjä voi ilmoittaa kiellosta Netmissionin ylläpitoon.

Kielto tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
Avainmedia Lähetysjärjestö ry
Netmission / Janne Maunumäki
Jäspilänkatu 2
04250 KERAVA
Työstää...
X